2777
2789
عنوان

خانمای پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 8278 بازدید | 107 پست
منم تا حالا دوباره باردارشدم یکبار باکلومیفن که دوقلو شد وتوشش ماهگی به خاطر رحم دوشاخم زایمان زودرس ...

من الان 32 سالمه ولی حس نمیکنم تنبلیم بدتر شده باشه ولی قبل سی نی نی بیاری بهتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد تخمدان مگ ربطی به پلی کیستیک داره؟!؟ من پلی کیستیکم ولی فقط بعضی مواقع در دارم دکترم میگ واسه ت ...

من درد داشتم بالکه بینی که رفتم سونو فهمیده شد پلی کیستیک بادرجات خفیفی تنبلی تخمدان دارم

از کجا معلوم میشه رنم دوشاخه یانه؟ قبل بارداریم معلوم میشه؟

واسه من رحم دوشاخ کامل بود باعکس رنگی مشخص میشه نوع دوشاخی من زیاد بود برای یه عده کمه ومشکلی بوجودنمیاد

منم تا حالا دوباره باردارشدم یکبار باکلومیفن که دوقلو شد وتوشش ماهگی به خاطر رحم دوشاخم زایمان زودرس ...

دکترمن گفت پلی کیستی ها باید زود به زود اقدام کنند تا کمی رفع بشه

من الان 32 سالمه ولی حس نمیکنم تنبلیم بدتر شده باشه ولی قبل سی نی نی بیاری بهتره

اخه پسرم خیلی شلوغه خودم الان ۲۶سالمه تصمیم دارم ۳۰سالگی اقدام کنم اختلاف سنی بچه های شما چندساله عزیزم؟؟؟

الان پسرم سه ماهشه  حتما لزومی ندیده  معمولا تا یک سال دارو نمیدن ،اگه نشدبعد دارو میدن& ...

من ٧ ساله تواقدامم که تااسفند فهمیدم پلی کیستیک شدم.قبلأ سالم بودم.الان همش پاهام ودستام سردن

دکترمن گفت پلی کیستی ها باید زود به زود اقدام کنند تا کمی رفع بشه

واقعا برای بچه دوم هم باید سریعترباردارشد من فک میکردم چون اولی روباردارشدیم دومی مشکلی نیست هروقت اقدام کنیم

واقعا برای بچه دوم هم باید سریعترباردارشد من فک میکردم چون اولی روباردارشدیم دومی مشکلی نیست هروقت ا ...

من خواهرم واسه بچه دوم که پلی کیستیک بود دکترش همین حرف دکترمنو گفته.چون میگن بعد زایمان همه ی بیماری ها دفع میشه.

اخه پسرم خیلی شلوغه خودم الان ۲۶سالمه تصمیم دارم ۳۰سالگی اقدام کنم اختلاف سنی بچه های شما چندساله عز ...

من اولی سقط شد 

فقط یه پسر دارم و نهایتا پسرم 1/5 ساله بشه میرماقدام برا بعدی 

خواهرای من هر کدوم سه تا بچه دارن 

زن داداشم دو تا 

بچه های داداشم اختلافشون 8 ساله ،همه ش درگیرن 

ولی بچه های خواهرم اختلافشون دو ساله تقریبا ،هم بازی همه ن ،دعوا هم میکنن ولی دعواهاشون اصلا رو اعصاب نیست

پلی کیستیک ،یه سری کیستای ریزن که وجود دارن،کیست بزرگی در کار نیست که خوب بشه ،اینام به قوت خودشون ب ...

یک نفر میگفت بالیزر درمان داره.

ودکترم میگفت باقرص مدروفم ومتفورمین وکاهش وزن امکان باردارشدن هست ولی من برام سواله که قرص مدروفم که مثل قرص جلوگیری هست وپریود رومنظم میکنه ووقتی نخوری ٢ الی ٣ روزبعد پریود میشی.خوب اگه بارداربشیم ونفهمیم واین قرص وبخوریم وبعد ١٠ روزکه مصرف کردیم به خونریزی یاسقط نمی افتیم؟

من خواهرم واسه بچه دوم که پلی کیستیک بود دکترش همین حرف دکترمنو گفته.چون میگن بعد زایمان همه ی بیمار ...

اولین پریود من بعد زایمانم دقیقا مثل پریودای 15 سالگیم بود 

نه لکه بینی ،نه چیزی 

ینی میشه خوب شده باشم