2821
2789
عنوان

زن داداش

943 بازدید | 35 پست

والا من آدم فضولی نیستم اصلا دوس ندارم تو کارهای دیگران دخالت کنم .زن داداشم تو صفحه اینستاگرامش چند تا پست گذاشته صفحشم قفل نزا شته بعد الان چند نفر ازم پرسیدن فلانی.. چرا زنداداشت انقدر پست های شکست عشقی میزاره من گفتم چمیدونم   ولی یه لحظه تو دلم خالی شد پیش خودم گفتم نکنه باهم مشکل داشته باشن خیلی نگران شدم.دارم با خودم فکر میکنم بهش بگم صفحه اش رو قفل کنه تا هر کسی نتونه ببینه که پیش خودش هزار تا فکر کنه؟ولی دوباره منصرف میشم میگم خوب نیست.ولی از طرفی کسی این حرف رو بهم میزنه بهم بر میخوره واقعا عین خواهرم دوسش دارم دوس ندارم کسی راجع بهش هر فکری بکنه.ولی خب بالاخره خواهر شوهرم میترسم چیزی بگم اون دخالت و فضولی برداشت کنه😔

اصلا هیچی نگو به ایشون اگر هم کسی پرسید بگو والا من اهل دخالت تو کار دیگران نیستم اینجوری خودشونم میفهمن فضولیشون بی جاست 

طرف دلش گرفته یا پست درام دوست داره یا هرچی چرا بلید به دیگران جوابگو باشه؟

حال متکلم از کلامش پیداست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مستقیم بهش نگو وقتی باهم گپ میزنید بگو ک فلانی اومده ب من میگه داداشت زن داداشت باهم مشکل دارن ک اینجور عکس میزاره منم بهش گفتم زندگی خودشونه مگه هر کی هر عکسی میزاره ینی زندگیش بر همون مبنی میچرخه؟؟؟

یه جوری تعریف کن ک زن داداشت احساس کنه پشتش درومدی.

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
اینجوری که بدتر میشه الان خودم داغونم به  داداشم بگم دعوامون میشه دیگه

من بودم بهش میگفتم این زنتو جمع کن همش ادای عاشقهای دلشکسته رو توی مجازی درمیاره

هرکی ندونه فکرمیکنه لابد دوس پسری چیزی داره که قالش گذاشته😂😂😂

من بودم بهش میگفتم این زنتو جمع کن همش ادای عاشقهای دلشکسته رو توی مجازی درمیاره هرکی ندونه فکرمیکن ...

چی بگم والا خب داداشمم قطعا میبینه ولی چرا بهش نمیگه نزار البته اینجوری که خوبن با هم .انشالله که از سر منظور نمیزاره

2824
2823
2791
2779
2792