والا من آدم فضولی نیستم اصلا دوس ندارم تو کارهای دیگران دخالت کنم .زن داداشم تو صفحه اینستاگرامش چند تا پست گذاشته صفحشم قفل نزا شته بعد الان چند نفر ازم پرسیدن فلانی.. چرا زنداداشت انقدر پست های شکست عشقی میزاره من گفتم چمیدونم ولی یه لحظه تو دلم خالی شد پیش خودم گفتم نکنه باهم مشکل داشته باشن خیلی نگران شدم.دارم با خودم فکر میکنم بهش بگم صفحه اش رو قفل کنه تا هر کسی نتونه ببینه که پیش خودش هزار تا فکر کنه؟ولی دوباره منصرف میشم میگم خوب نیست.ولی از طرفی کسی این حرف رو بهم میزنه بهم بر میخوره واقعا عین خواهرم دوسش دارم دوس ندارم کسی راجع بهش هر فکری بکنه.ولی خب بالاخره خواهر شوهرم میترسم چیزی بگم اون دخالت و فضولی برداشت کنه😔
مستقیم بهش نگو وقتی باهم گپ میزنید بگو ک فلانی اومده ب من میگه داداشت زن داداشت باهم مشکل دارن ک اینجور عکس میزاره منم بهش گفتم زندگی خودشونه مگه هر کی هر عکسی میزاره ینی زندگیش بر همون مبنی میچرخه؟؟؟
یه جوری تعریف کن ک زن داداشت احساس کنه پشتش درومدی.
یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
بگو اگر مشکلیه من گوش داداشمو میکشم میدونم باهاش چیکار کنم تو با این پستات فقط مردمو حساس میکنی بگو اگر مشکلی داری به من بگو من داداشمو گوششو میکشم . مثلا