2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای که بعضیا با همه چیز آدم کار دارن

چقدر فقر فرهنگی داریم !!

من باشم نمیگم 

کاملا به خودش مربوطه

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
وای که بعضیا با همه چیز آدم کار دارن چقدر فقر فرهنگی داریم !! من باشم نمیگم  کاملا به خودش م ...

میدونی باهمچین مضمونی اونم تودیدهمه.نمیشه گفت فقط،به خودش مربوطه .ذهن خانواده هارودرگیرمیکنه که مشکلی توزندگی عزیزشون هست

سلام .به نظر من هر کی بهت گفت بگو اختیار خودشو داره .والا منم خیلی بدم میاد بهم بگن چرا پروفایلت اینه و.... به بقیه چه مربوطه. بعضیا چه فوضولن .بگو زندگیتون رو بکنین دیگه اختیار پستاشم نداره زنداداش من .باید جواب پس بده.

سلام .به نظر من هر کی بهت گفت بگو اختیار خودشو داره .والا منم خیلی بدم میاد بهم بگن چرا پروفایلت این ...

خب منم همین رو گفتم به طرف ولی خب دلم میسوزه که پشتش حرف بزنن 

خب منم همین رو گفتم به طرف ولی خب دلم میسوزه که پشتش حرف بزنن 

عزیزم اینکه پشتش حرف بزنن و اینکه واقعا مشکلی با داداشت داره دوتا موضوع جداس .اولی که حرف میزنن 

خب بزنن .اینقدر بزنن تا جونشون در بیاد.اهمیت نده .خاله زنک بازیاشون رو اهمیت نده .میخان امار  زندگی داداشت بگیرن .

اما اگه با داداشت مشکل پیدا کرده سعی کنین حلش کنین البته تا زمانیکه خودش اومد بازگو کرد وگرنه شما حرفی نزنین