2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 35 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای که بعضیا با همه چیز آدم کار دارن

چقدر فقر فرهنگی داریم !!

من باشم نمیگم 

کاملا به خودش مربوطه

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
وای که بعضیا با همه چیز آدم کار دارن چقدر فقر فرهنگی داریم !! من باشم نمیگم  کاملا به خودش م ...

میدونی باهمچین مضمونی اونم تودیدهمه.نمیشه گفت فقط،به خودش مربوطه .ذهن خانواده هارودرگیرمیکنه که مشکلی توزندگی عزیزشون هست

سلام .به نظر من هر کی بهت گفت بگو اختیار خودشو داره .والا منم خیلی بدم میاد بهم بگن چرا پروفایلت اینه و.... به بقیه چه مربوطه. بعضیا چه فوضولن .بگو زندگیتون رو بکنین دیگه اختیار پستاشم نداره زنداداش من .باید جواب پس بده.

سلام .به نظر من هر کی بهت گفت بگو اختیار خودشو داره .والا منم خیلی بدم میاد بهم بگن چرا پروفایلت این ...

خب منم همین رو گفتم به طرف ولی خب دلم میسوزه که پشتش حرف بزنن 

خب منم همین رو گفتم به طرف ولی خب دلم میسوزه که پشتش حرف بزنن 

عزیزم اینکه پشتش حرف بزنن و اینکه واقعا مشکلی با داداشت داره دوتا موضوع جداس .اولی که حرف میزنن 

خب بزنن .اینقدر بزنن تا جونشون در بیاد.اهمیت نده .خاله زنک بازیاشون رو اهمیت نده .میخان امار  زندگی داداشت بگیرن .

اما اگه با داداشت مشکل پیدا کرده سعی کنین حلش کنین البته تا زمانیکه خودش اومد بازگو کرد وگرنه شما حرفی نزنین 

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز