2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 71 پست
تو بحثت جداست ما عروسمون‌ کلا فاصله میگیره از ما داداشم بعضی وقتا تنها سر میزنع

بهتر ،شما هم قصدتون اومدن برادرتون هست به نظرم اصلا نقطه ضعف نشون ندید که ناراحتید از نبودش اتفاقا برنامه ی دور دور با داداشتون بچینید یا به ابمیوه یا بستنی خوردن دوتایی دعوتش کنید، یعنی زنداداشت بفهمه همه جوره میسوزه😊

.- عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰                                                                                                                 هروقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه،دیگه هیچوقت مزاحمش نشو!️                                                                                 
عزیزم هرکیو دیدیم نرمال نبود حالا واسه شما استثنا شاید باشه

امیدوارم استثنا باشه ولی در کل من زیاد رفت و آمد ندارم باهاشون سعی میکنم دور باشم ازشون و یه فاصله بگیرم نه فقط داداشم بلکه برای خواهرم هم همینه شاید بخاطر اینه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن داداش منم خیلی تو روی مامانم وایمیسهمامانمم فقط لبخند می زنهمنم چیزی بگم می گه گناه داره ،شاید پر ...

واقعا حق میدم به بعضی از مادر شوهرا 

نباید جلو مامانت وایسته

بیا توت فرنگی بردار🍓

😁😁😁😁واقعا نباید جمع بست. اگر آدمی بد خواه و بد نیت باشه ، تو هر نقشی که قرار بگیره ، یجوری اذیت ...

امروز استوری گذاشته بود بزارید دهنم بسته بمونه در عوض اینکه هیچکس هیچ کارش نداشته 

بیا توت فرنگی بردار🍓

من به عنوان یه عروس ترجیح میدم اگر با خانواده شوهر نمیسازم یا خلق و خوشون رو دوست ندارم کمتر رفت و امد کنم تا هم روان من راحت باشه هم اونا 

حالا خانواده شوهر دلشون رفت و امد زیاد میخواد  مشکل خودشونه  

شوهرم هم دلش میخواد بره سر بزنه اما منو مجبور نمیتونه بکنه جایی باشم که راحت نیستم از رو ادب و احترام هم چند مدتی سر میزنم اما دورهمی ها و باغ رفتناشم شرکت نمیکنم چون الکی نیست این فاصله گرفتنا بعد هر دورهمی تا چند روز اعصابم خرابه منم به خوبی دور میشم و با لبخندی روی لب محو میشم و این رو هرچی دلشون میخواد تلقی کنند که پسرشکن رودور کردیم اجتماعی تیستیم یا باهاشون نمیجوشیم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من به بی ذاتی بی معنی بی اصالتی بعضیا واقعا فکر میکنم خُف میکنم واقعا چرا بعضیا انقد بدن و میتونن بد ...

مثالش که هست انگور خوب گیر شغال میاد همیشه،،داداشم خیلی از دست کارها و رفتاراش ناراحت میشه ولی هیچکاری نمیتونه بکنه متاسفانه ،دیگه اینقدر گستاخ شده که جلوی همسرم من سعی در خودنمایی و به بهونه ی مرتب کردن موهاش شالش و برمیداره،سینه شو نشون میده دامن میپوشه بدون شلوار پاشو باند میکنه شوهرم میگه چرا این اینجوریه چرا این حرکات و انجام میده ،میگم چمیدونم نشون بده تا پاره بشه 😅اصلا در بیاره همشو به من چه بدن خودشه باراعمالشم خودش میکشه😊

.- عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰                                                                                                                 هروقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه،دیگه هیچوقت مزاحمش نشو!️                                                                                 
منم برام جالبه چرا فکر می کنند خانواده شوهر دشمننزن داداشم داداشم خیلی اذیتش می کرد ما همیشه طرفدارش ...

وای چقدر درو.

حالا ما تولد داداشم بود همه دعوت کرد الی ما 

تازه به داداشم گفته بود مبینا منو دعوت نمیکنه جایی 🤣

بیا توت فرنگی بردار🍓