2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 71 پست

ببین گاهی خونواده ی پسر ندونسته کارایی میکنن ک از نظرشون بد نیست و عادیه اما عروس به دلش میاد گاهی هم واااقعا خوده پسر رفت و آمد نمیکنه یا بی دلیل یا به هر دلیلی ک خودش میدونه من شوهرمو تا نگم نمیاد خونه مامانش تا من نگم زنگم نمیزنه همش من میگم زنگ بزن یا بیا بریم خونشون خودش فقط و فقط کار دوس داره و خونه ک استراحت کنه اما بازم میگن پسرمون از وقتی زن گرفته پیش ما نمیاد ینی جون ب جون خونواده شوهر کنی بازم عروس مقصره 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

ولشون کن اختیار زندگی خودشونو دارن داداشت اگر بخوهدتون خودش میاد معمولا داداشا بعد ازدواج بی عاطفه م ...

آخه دعا پیدا می‌کرد داداشم تو خونش به مامانم گفته بود 

اره حق با توعه‌ 

ما که تاحالا دخالت نکردیم تو زندگیشون‌ 

خوششون باشع

بیا توت فرنگی بردار🍓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارههههه بخدا چرا واقعا اینجورین بعضی از آدما بخدا من ازدواج کنم اصلا با خانواده شوهرم اینجوری رفتار ...

منم درسته خواهر شوهرام خیلی بدی کردن بهم ولی هیچ وقت بی احترامی نکردم ولی زن داداشم از اولش همیشه بی حرامی کرده

ببین گاهی خونواده ی پسر ندونسته کارایی میکنن ک از نظرشون بد نیست و عادیه اما عروس به دلش میاد گاهی ه ...

دقیقا هرجی خوبی کنی نمیبینن ولی ایرادای پسرشونم میندازن گردن عروس .تازه ما که بچه داریم کافیه بچمون هم کاری کنه که نسبت بدن به مادرش .پسر خودشون که پاک   و بی عیبه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

منم برام جالبه چرا فکر می کنند خانواده شوهر دشمنن

زن داداشم داداشم خیلی اذیتش می کرد ما همیشه طرفدارش هستیم همه ما رو بلاک کرده فقط وقتی دعوا می کنند زنگ می زنه 

امشب جشن تعیین جنسیت داشت هیچ کس از خانواده ما دعوت نبود  اصلا نگفتند منم به مامانم گفتم مهم نیست یا دختر یا پسر جنس سومی وجود ندارد 

دقیقا زن داداش منم امروز من و دید به روی خودش نیاورد و صورتش و برگردوند ازم 😐

بیشعورا انگار ارث پدرشون و میخواند،مثل مهمون که میاد خونه ی پدرم میشینه تا واسش چای بریزیم و غذا بزاریم کوفت کنه تازه موقع ظرف شستنم به شوهرش میگه من خستم تو جای من ظرف بشور،یعنی شعورش زیررر خط فقر هست این بشر 

واقعا مادراشون چی یادشون میدن و میفرستنشون خونه ی مردم من نمیدونم🤷🏻‍♀️

هرچقدر هم مراعاتشون و میکنیم بدتر میشن...

.- عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰                                                                                                                 هروقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه،دیگه هیچوقت مزاحمش نشو!️                                                                                 
ببین گاهی خونواده ی پسر ندونسته کارایی میکنن ک از نظرشون بد نیست و عادیه اما عروس به دلش میاد گاهی ه ...

تو بحثت جداست 

ما عروسمون‌ کلا فاصله میگیره از ما 

داداشم بعضی وقتا تنها سر میزنع 

بیا توت فرنگی بردار🍓

دقیقا زن داداش منم امروز من و دید به روی خودش نیاورد و صورتش و برگردوند ازم 😐بیشعورا انگار ارث پدرش ...

من به بی ذاتی بی معنی بی اصالتی بعضیا واقعا فکر میکنم خُف میکنم واقعا چرا بعضیا انقد بدن و میتونن بد باشن زنداداش من کلا هیچ‌کار نمی‌کرد دوماهم میموند 

بیا توت فرنگی بردار🍓

دقیقا هرجی خوبی کنی نمیبینن ولی ایرادای پسرشونم میندازن گردن عروس .تازه ما که بچه داریم کافیه بچمون ...

دقیقااااا حالا بچه باهوش و خوب باشه میگن به عمش و عموشو باباش رفته بد و لجباز باشه میگن وااای این به کی رفته اینجوریهههه آدم دوس داره بزنشون همون لحظه 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉