2777
2789
عنوان

زن داداشم

598 بازدید | 71 پست

سعی داره قطع رابطه کنه با ما کلا . برام مهم نیستا ولی دلم برا داداشم تنگ شده یکماهی ندیدمش 

اگر فک میکنید دعوایی شده یا بی احترامی نه اصلا ما خانوادتن‌ کلا ارومیم کاری به عروس یا هرچی نداریم خودع منم تاحالا بی احترامی نکردم ولی تا دلتون بخواد بی احترامی دیدم .

خلاصه از همون روز اول با منو ابجیم‌ لج بود و فاصله می‌گرفت 

به داداشم می‌گفت اینا فاصله میگیرن.

چی میشه گفت .دیگ نمی‌خوام دلمم‌ تنگ شه‌ .داداشم خودش باید عقلش بیاد سر جاش که خدا کنه جادو حنبل نشده باشه 😅

بیا توت فرنگی بردار🍓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون دیوثن زن داداشا

چی بگم. چرا واقعا بده آدم خونگرم باشه احترام بزاره سعی کنه خانواده هارو دور هم جمع کنه این اصالته نه قطع ارتباط

بیا توت فرنگی بردار🍓

ولشون کن اختیار زندگی خودشونو دارن داداشت اگر بخوهدتون خودش میاد معمولا داداشا بعد ازدواج بی عاطفه میشن به جادو جنبل ربط نداره 

ولی اگر دور از جون مشکلی افتاد تو زندگیشون اونوقت عزیز میشید 

بزار خوش باشن نباشن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

زن داداش منم اینجوریه منو میبینه پشتشو میکنه بهم بعد به داداشم میگه من اونو مثل خواهر میدونم😅

ارههههه بخدا چرا واقعا اینجورین بعضی از آدما 

بخدا من ازدواج کنم اصلا با خانواده شوهرم اینجوری رفتار نمیکنم خب یعنی چی

بیا توت فرنگی بردار🍓

زن داداش منم خیلی تو روی مامانم وایمیسه

مامانمم فقط لبخند می زنه

منم چیزی بگم می گه گناه داره ،شاید پریوده،شاید فلانه 

به نظرم حق با اون مادرشوهراییه که سلطه دارن رو بچه هاشون

اینجوری عروسا پر رو نمی شن

همشون دیوثن زن داداشا

اقااااا من خودم زن داداشم والا بخدا خواهر شوهرم همیشه سرش تو زندگیم نظر میده دخالت میکنه ولی من همیشه احترامش رو میگیرم اینجوری بگم ک همیشه به شوهرم میچسبه راه به راه بوسش میکنه حالا یه عده میگن خب خواهر و بردارن اسکل نباش من مشکلی با این داستان هم ندارما اما به شدت ولنگ و باز یعنی ساحلی بدون شرت میپوشه همه جاش بازه بچه شیر میده دو تا سینه هاشو باهم بیرون میزاره حالا من بگم همه خواهر شوهرم بدن؟

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️