2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 71 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا هم..... برن یه پسری که خونواده نداره، پیدا کننمادربزرگ من همیشه در مورد یکی از عروس هاش میگفت ...

خدای جای حق نشسته از اون دست پس نگیری از این دست پس می‌گیری

بیا توت فرنگی بردار🍓

واقعا هم..... برن یه پسری که خونواده نداره، پیدا کننمادربزرگ من همیشه در مورد یکی از عروس هاش میگفت ...

مامان من اینقدر بهش محبت کرد که از ماد خودش ندید..توی بارداریش غذا درست میکرد میبرد بالای تختش میزاشت وقتی بیدار شد بخوره..میگفتم مادر من نکن اینطور این شعورش نمیکشه ها،گوش نکرد حالا میگه اشتباه کردم...بخدا برای زایمانش مامانش ولش کرد رفت مامان من ۱۰ روز ترو خشکش کرد خودش و بچه اشو،لاشی حالا یادش نمیاد هیچیو

.- عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰                                                                                                                 هروقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه،دیگه هیچوقت مزاحمش نشو!️                                                                                 
اره یسنا قشنگع چرا نورا خوبع

یسنا با دیانا به هم میاد یا یکتا به نظرتون؟

.- عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰                                                                                                                 هروقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه،دیگه هیچوقت مزاحمش نشو!️                                                                                 
خدای جای حق نشسته از اون دست پس نگیری از این دست پس می‌گیری

کاش خدا از جای حق بلند بشه تا حق بشینه سر جای خودش...قلبم پراز زخمه از این حقو ناحق شدنا...

همشون به هم میان بنظرم

مرسی عزیزم ❤

کاش خدا از جای حق بلند بشه تا حق بشینه سر جای خودش...قلبم پراز زخمه از این حقو ناحق شدنا...

میدونم سر زوره 

زورمون نمیرسع کاریم نمی‌تونیم بکنیم جز تحمل 

من که قط رابطه میکنم باهاشون خودمم

به مامانم گفته بود مبینا خیلی ناراحته نیاد خونمون وقتی من هستم 

اینم شد حرف؟

بیا توت فرنگی بردار🍓

میدونم سر زوره زورمون نمیرسع کاریم نمی‌تونیم بکنیم جز تحمل من که قط رابطه میکنم باهاشون خودممبه ماما ...

نه عزیزم زورمون میرسه منتها اصالت و تربیتمون این اجازه رو بهمون نمیده،ما بزرگ شده ی خانواده های خودمونیم