2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 71 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من به عنوان یه عروس ترجیح میدم اگر با خانواده شوهر نمیسازم یا خلق و خوشون رو دوست ندارم کمتر رفت و ا ...

امیدوارم که همه باهم خوب باشن ما بد خلقی بد اخلاقی تو ذاتمون نیست .

از روز عقد و خواستگاری از ما کلا فاصله می‌گرفت و حسودی میکرد .

اینجوریه یا کلا میان رفت آمد برا همیشه قطع یا طلاق 

بیا توت فرنگی بردار🍓

زن داداشت مریضه

درمانش چیه به نظر شما

ماخیلی مذهبی نیستیم ولی ادب و حیا خیلی برامون مهمه ولی نمیدونیم چرا اینجوری میکنه داداشمم دیگه بی خیالش شده

.- عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰                                                                                                                 هروقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه،دیگه هیچوقت مزاحمش نشو!️                                                                                 
درمانش چیه به نظر شماماخیلی مذهبی نیستیم ولی ادب و حیا خیلی برامون مهمه ولی نمیدونیم چرا اینجوری میک ...

والا به زنداداشت بگی چرا اینجوری میپرع بت میگه به تو چ استایلمه‌ یا بگی نیا دیگ انگار به داداشت گفتی نیا 

بی محلی و ساختن و ساختن 

به شوهرت بگو حال روحیه خوبی ندارع اینجوریه عادی بشه براتون 

بیا توت فرنگی بردار🍓

والا به زنداداشت بگی چرا اینجوری میپرع بت میگه به تو چ استایلمه‌ یا بگی نیا دیگ انگار به داداشت گفتی ...

خود همسرم فهمیده میگه این دیوونه اس،من اوایل حساس شده بودم برام عذاب اور بود اینطوری میکنه یکم که گذشت گفتم پیش خودم اصلا برو بده به من چه شوهرم که شب پیش خودمه تو میمونی و بار گناهات خدا عقلش بده ،بدبخت فکر میکنه پشت سرش تحسینش میکنند مردها نمیدونه که مسخرش میکنند اخه زن شوهردار با سن ۳۶ سال چرا این کارا اخه مضحکه واقعا...!

.- عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰                                                                                                                 هروقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه،دیگه هیچوقت مزاحمش نشو!️                                                                                 
داداشت بیچاره حیف شد

بین این سه تا اسم کدومشون قشنگه به نظر شما

دیانا،یسنا،نورا

قبلنا مثلا سی چهل سال پیش، خیلی به عروس ها ظلم میشد

اکثریت جامعه عروس های مظلوم و خانواده های همسر ِ بدجنس بودن

ولی الان نسبت ِ این بد بودن عوض شده

شخصا با اینکه خودمم عروس یه خانواده دیگه ام، ترجیح میدم با همسر برادرم همکلام هم نشم بس که تو هر حرف ساده هم دنبال موزمار بازیه.... با مادر همسرم اصلا این مشکلات رو ندارم که با این وزه خانم باید مراقب باشیم داستان و حرف و حدیث درست نکنه.... بهشون محبت هم می کنیم، اما بازم مریضن در ذات خودشون.... فقط آبروی آدمو می برن

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

قبلنا مثلا سی چهل سال پیش، خیلی به عروس ها ظلم میشداکثریت جامعه عروس های مظلوم و خانواده های همسر ِ ...

آفرین!

می‌ره پیش دختر عموهام‌ پشت سرمون حرف میزنع این گل به خودی نیست؟

واقعا میبینن اخلاق تربیت ندارن ازدواج نکنن 

یا یه پسر بی خانواده گیر بیارن

بیا توت فرنگی بردار🍓

آفرین!می‌ره پیش دختر عموهام‌ پشت سرمون حرف میزنع این گل به خودی نیست؟واقعا میبینن اخلاق تربیت ندارن ...

اینطوری حرف میزنه چون میدونه اونا به شما میگن

و میخواد حرصتون بده

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

بین دیانا یسنا‌دوتاشون قشنگن

نورا قشنگ نیست؟

خودمم یسنا را خیلی دوست دارم تلفظش خیلی نازو خاص هست به نظرم

آفرین!می‌ره پیش دختر عموهام‌ پشت سرمون حرف میزنع این گل به خودی نیست؟واقعا میبینن اخلاق تربیت ندارن ...

واقعا هم..... برن یه پسری که خونواده نداره، پیدا کنن

مادربزرگ من همیشه در مورد یکی از عروس هاش میگفت ایشالا یه عروس مثل خودش گیرش بیاد

همینم شد آخر.آومی که هیچ کسی تو فامیل شوهرش از نیش زبونش آرامش نداشت، حالا باید ببینی چطور از عروس خودش حساب می بره 

اونم عروسی که زمین تا آسمون موقعیتش با اینا فرق داشت و ‌...