h98ـarash مدیر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 2187 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 39 پست در کوی نیک مامان مارا گذر ندادند گر تو نمیسندی تغییر کن قضا را هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.! 1404/08/15 | 17:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 2187 دیگر گذشته از سر وسامان من مپرس من بی تو دست از این سر وسامان کشیده ام من از طرز نگاه تو امید مبهمی دارمنگاهت را مگیر از من که با آن عالمی دارم هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
نعناکوچولو عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 4502 من از طرز نگاه تو امید مبهمی دارمنگاهت را مگیر از من که با آن عالمی دارم میوزد از چمن نسیم بهشتهان بنوشد دم دم می ناب آرزو
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 2187 ای نسیم سحر آرامگه یار کجاست؟منزل آن مه عاشق کش عیار کجاست؟ تا توانی دبی بدست آور دل شکستن هنر نمی باشد هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
نعناکوچولو عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 4502 تا توانی دبی بدست آور دل شکستن هنر نمی باشد دور از تو ماه من همه غم ها به یک طرف وین یک طرف که منت دو نان کشیده ام آرزو
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9013 نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
نعناکوچولو عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 4502 نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی دیر آمدی که دست ز دامن ندارم تجان مژده داده ام که چو جان در بر آرمت آرزو
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 2187 میوزد از چمن نسیم بهشتهان بنوشد دم دم می ناب با تو حکایتی دگراین دل ما به سر کند هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 2187 دور از تو ماه من همه غم ها به یک طرف وین یک طرف که منت دو نان کشیده ام من مست می عشقم هوشیار نخواهم شدوز خواب خوش مستی بیدار .....د هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 2187 نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی یار شوری در نهاد ما نهاد جان ما در ...... نهاد هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9013 دیر آمدی که دست ز دامن ندارم تجان مژده داده ام که چو جان در بر آرمت ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
نعناکوچولو عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 4502 من مست می عشقم هوشیار نخواهم شدوز خواب خوش مستی بیدار .....د در بهاران سری از خاک برون آوردنخنده ای کردن و از باد خندان افسردن آرزو
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 2187 در بهاران سری از خاک برون آوردنخنده ای کردن و از باد خندان افسردن نابرده رنج گنج میسر نمی شودمن در آن گرفت جان برادر که کار کرد هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9013 یار شوری در نهاد ما نهاد جان ما در ...... نهاد دیدار تو حل مشکلات است صبر از تو خلاف ممکنات است مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
نعناکوچولو عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 4502 نابرده رنج گنج میسر نمی شودمن در آن گرفت جان برادر که کار کرد دل که با صد رشته جادو نمیگیردقرارتاری از گی سوی او آرید و زنجیرش کنید آرزو
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 2187 ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود دانه فلفل سیاه و خال که رویان سیاههر دو جانشوزند اما این کجا و آن کجا هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!