h98ـarash مدیر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 2187 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 39 پست در کوی نیک مامان مارا گذر ندادند گر تو نمیسندی تغییر کن قضا را هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.! 1404/08/15 | 17:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 2187 دیدار تو حل مشکلات است صبر از تو خلاف ممکنات است تا تو نگاه می کنی کار من آه کردنست ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 2187 دل که با صد رشته جادو نمیگیردقرارتاری از گی سوی او آرید و زنجیرش کنید دوست آنست که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
نعناکوچولو عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 4502 دانه فلفل سیاه و خال که رویان سیاههر دو جانشوزند اما این کجا و آن کجا ای که بر ماه از خط مشکین نقاب انداختیلطف کردی سایه ای بر آفتاب انداختی آرزو
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 8916 دانه فلفل سیاه و خال که رویان سیاههر دو جانشوزند اما این کجا و آن کجا ممنون 💐✨️ مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
نعناکوچولو عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 4502 دانه فلفل سیاه و خال که رویان سیاههر دو جانشوزند اما این کجا و آن کجا ای که بر ماه از خط مشکین نقاب انداختیلطف کردی سایه ای بر آفتاب انداختی آرزو
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 8916 تا تو نگاه می کنی کار من آه کردنست ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است 🙏🌱 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 2187 دل که با صد رشته جادو نمیگیردقرارتاری از گی سوی او آرید و زنجیرش کنید دوست آنست که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 2187 ای که بر ماه از خط مشکین نقاب انداختیلطف کردی سایه ای بر آفتاب انداختی یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!