2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پرولاکتینم بالا بود ترشح شیر داشتم

دکتر اینو داده بود

هفته ای یکی میخوردم

اگه دکتر تجویز کرده که بخور

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
مال من سقفت شده مثل سنگ نمیدونم چخاکی بریزم سرم

عزیزم از همون اول باید روزی چندبار میرفتی زیر آب گرم با کف دست بصورت دورانی ماساژش می دادی تا سفت نشه

الانم بنظر من هر دو تا سینه رو خوب بدوش تا نرم بشه و بعد برو اینکارو بکن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

حوله رو با اب ولرم رو به داغی خیس کن بچلون

بذار رو‌ سینه ت

نرم میشه

بعد بدوش بریز دور شیرتو

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

عزیز دلم سالها مادران ما بدون خوردن قرص بچه از شیر گرفتن من تجربه ندارم اما بنظرم تو این دوره باید صبور باشی و اجازه بدی بدنت کم کم خودش کار خودشو بکنه چیه قرص میخوری  یادمه مادرم ب سینه های رب زد   و داداشم چندشش شد نخورد و میخورد گریه میکرد عقد میزد و چند هفته ای دیگه  شیر مادرمم خشک شد  ی ذره بچه اذیت می‌کنه اما خود شیر کم کم خشک میشه 

روز اولته؟ منم اینطور بود، برو زیر دوش آب گرم ماساژشون بده تا شیر تخلیه بشه، وبعد کمپرس سرد بزار، چند روز نخوره خودبخود قطع میشه

عزیز دلم سالها مادران ما بدون خوردن قرص بچه از شیر گرفتن من تجربه ندارم اما بنظرم تو این دوره باید ص ...

بچم‌که‌نمیخوره میفهمه تلخه ولی سینه هام سفت و سنگ شده

روز اولته؟ منم اینطور بود، برو زیر دوش آب گرم ماساژشون بده تا شیر تخلیه بشه، وبعد کمپرس سرد بزار، چن ...

نهوالا فردا میشه3روز یکم امشب دوشیدم ولی تفییری نکرده خیلی بدجوره

دکتر میگه کمپرس سرد و سوتین سفت اما حتی اون تو جا نمیشه🥲

سوتین سفت چیه!

تازه دردش بیشتر میشه

خواهشا کاری ک گفتمو بکن من ۳تا بچه دارم با تجربه بهت میگم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
عزیزم از همون اول باید روزی چندبار میرفتی زیر آب گرم با کف دست بصورت دورانی ماساژش می دادی تا سفت نش ...

دکتر میگه‌اگ بدوشی بازم شیر تولید کردی. نمیدونم چیکارکنم🥲