2821
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2345 بازدید | 56 پست
ازمایش چنده عزیز ؟

نمیدونم عزیز ی سر برو دکتر بگو هر ازمایشی ک مربوط میشه ب مو و ریزش مو برات بنویسه بیمه اگ داشتی هزینه ت خیلی کم میشه تو اول باید علت زیزشت پیداکنی  تا درمونش کنی مخصوصا اگ ارث نباشه حتما ی دلیل داره ک میشه برطرفش کرد

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام

اولا اعصابتو اروم نگه دار خیلی موثره

بعدشم اینو دکتر کردافشار توصیه کرد و‌گفت خیلیییییا با دلیل های مختلف ریزش مو انجام دادن و نتیجه گرفتن توام انجام بده انشالا نتیجه بگیری

۱۰۰گرم. گزنه رو تو یه شیشه الکل یا سرکه بریز بذار ۲هفته بمونه بعدش صاف کن و  به مدت چهل روز با ۵۰قطره ازش کف سرتو ماساژ بده

مرسی خانما هرکی داره بزار همین تایپک من میام ممنون میشم

Arezoo:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1526220/محلول-برای-کم-پشتی-مو

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
من دوساله تمام دستم ب موهام بند بود دكتري نبود ك نرفته باشمدارويي نبود نخورده باشم كلااااااا همه كار ...

وای منم همینجور چندین ساله گرفتارم اونقدر دارو خوردم که نگو، اما هیچی به هیچی

یعنی مشت مشت میریزه ها

اونقدر ناراحتم که حد نداره...

آخ جون فدات بشم

عزیزمی خدانکنه

دمنوش اسطخودوس گل سرخ واس اعصاب خوبه

بدنتو پاک سازی هم کنی خوبه شاید خلط بدی توی بدنت باشه و باعثش باشه

برای پاکسازی هم هیچ ضرری نداره این روش

اب پنیر رو روزی یک لیوان بخور یکجا نمیتونی همشو بخوری تو چند وعده بخورش

من اینجوری درست میکنم یک لیتر شیر رو میذاری بجوش بیاد بعد بلافاصله اب لیمو یا سرکه سفید دو سه قاشق میریزم توش و قیافه شیر عوض میشه  بعد اونایی که دلمه دلمه شدن رو صافی صاف میکنی آبی ک میمونه رو بذا یخچال و استفاده کن موفق باشی