2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2345 بازدید | 56 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من موهام وحشتناک میریخت رفتم دکتر پوست و مو ازمایش هورمونی دادم از اون طرف هم پریودام نامنظم بود رفتم سونو متوجه شدم هم تنبلی تخمدان دارم هم میزان یکی از هورمون هام به شدت بالا است از وقتی داروها می خورم نمیگم ریزش قطع شده نه اصلا ولی کمتر شده بعد هم رفتم موهام دو سال پیش کوتاه کوتاه کردم المانی زدم البته من موهام هم خیلی چرب میشه روز در میون باید برم حموم نیم ساعت قبل حموم روغن کرچک و زیتون با دوتا کپسول ویتامین E گرم می کنم ساقه موهام با ریشه موهام ماساژ میدم موهام یکم جون گرفتن

لطفا برای شفای تمام مریض ها یک حمد بخونید
من موهام وحشتناک میریخت رفتم دکتر پوست و مو ازمایش هورمونی دادم از اون طرف هم پریودام نامنظم بود رفت ...

ویتامین e که ژله ای طلایی هستش؟؟؟

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
واقعا خلط باعث ریزش میشه ؟ مرسی بابت تایپ کردنت 😘

اره بعضی اخلاط بد توی بدن که بمونن اینجور عوارض رو‌دارن

تهرونی؟کجایی اگه جایی هستی که کسی مطمعن دوروبرت هست حجامت کن،اگه اشتباه نکنم از سر هم حجامت سبک میکنن خیلی خوبه برات

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم بدردت بخوره

این دکتر کرد افشار هم تهران خودشو خانومش در زمینه طب سنتی مطب دارن و فعالیت دارن،هر شنبه هم شبکه اموزش ساعت ۱۰صبح تو برنامه صبحی دیگر میاد

الهی استارتر منم گرفتارم.ولی دکتر قبلا میرفتم هیچ نتیجه نگرفتم.موندم بخدا

ارثی نیست؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
اره بعضی اخلاط بد توی بدن که بمونن اینجور عوارض رو‌دارن تهرونی؟کجایی اگه جایی هستی که کسی مطمعن دور ...

نه عزیز شهرستانم . اب پنیر رو حتما درست میکنم و دعات میکنم 😘 من دختر بودم موهام خیلی خیلی پر بود ولی بعد ازدواج مشکلات داشتم موهام داغون شد 

خداروشکر . انشالله بهتر و بهتر بشه هر روز

می دونی حالا شاید من توقعم زیاده دو سال پیش که کوتاه کوتاه کردم الان تا تقریبا وسط پشتم میرسه به نظرم رشد موهام هم کمه ساقه موهام اول خیلی باریک بود ولی از وقتی هم دارو میخورم و چرب میکنم یک خورده بهتر شده

لطفا برای شفای تمام مریض ها یک حمد بخونید
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز