2777
2789
عنوان

خودکشی

168 بازدید | 25 پست

دیگه بریده ام😔 ۲۶ ساله دارم درد و غم و اندوه رو زندگی میکنم😔۲۶ ساله غم و اندوه و بدبختی و فقر و تنهایی و مریضی رو تحمل میکنم😞 تو رو خدا برام دعا کنید زودتر خدا راحتم کنه🖤 چون مجبورم خودم تمومش کنم😔اقا هستم.در بدترین شرایط و نا امید ترین زمان ممکن هستم. خانواده خوبی ندارم.با وضعیت مریضی که دارم همش از خونه بیرونم میکنن.من دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم.نه کار دارم. نه پول دارم. نه خانواده ی خوب. نه عشق تجربه کردم‌. نه رابطه جنسی داشتم تا حالا. نه رفیق داشتم. نه سلامتی کامل کامل!نه محبت دیدم نه ارزش و اعتبار دارم. و خیلی چیزای دیگه! من چی دارم از دست بدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریضی تون چیه؟

بیماری هیپوگلیسمی مادرزادی دارم. یه خواهر و یه برادر هم سر همین مریضی فوت شدن

افت بیش از حد قند خون طبیعی یعنی هر فرد معمولی قند خونش باید بین ۸۰ تا ۱۲۰ باشه ولی من توی حالت عادی زیر ۵۰! تپش قلب شدید. استرس شدید.لرزش کل بدن.تعریق شدید.تاری دید.غش کردن. کما رفتن در صورت عدم رسیدگی و مراقبت.ضعف جسمی و روحی. در واقع کل بدن درگیره از سرطان بدتره هر وقت میاد سراغم. اونایی که قند خونشون بالاست انسولین میزنن که بیاد پایین ولی من کبدم خودش انسولین بیش از حد تولید میکنه من نباید انسولین بزنم چون اگه انسولین بزنم در کسری از ثانیه کارم تموم میشه. غذای مغز گلوکزه وقتی گلوکز نباشه مغز نمیتونه کار کنه و به بقیه ی سلول های بدن و اندام ها فرمان بده و همین باعث میشه همه چیز به هم بریزه

خدا بالاخره یه دری رو واست باز میکنه برادر لااقل برو یه کاری دست و پا کن یا یه اموزش ببینی خودتو مشغول کنی

شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔

خدا بالاخره یه دری رو واست باز میکنه برادر لااقل برو یه کاری دست و پا کن یا یه اموزش ببینی خودتو مشغ ...

الان حدود یکساله به خاطر مریضیم بیکارم. قبلا کارگری میکردم بار خالی میکردم و به مغازه دار ها تحویل میدادم یه مدت هم حسابداری از یه بنده خدایی یاد گرفتم حسابدار بودم یه مدت کوتاه

تو رو خدا حلالم کن ولی من همیشه فکر میکنم آقایونی که میان نی نی سایت فریبکارن و الان شما قصدتون ...

به خدا من بدبخت تر از این حرفام که بخوام اهل فریب و... باشم.کاش واقعا بدبخت و بیچاره نبودم😔

خیلیها مریضی دارن ولی کار میکنند حتی بیشتر از توانشون من خودم ناراحتی قلبی دارم ولی دو شغله هستم سخته واسم ولی حدفم مهمتر واسم رفاه خانوادم مهمه واسم

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

خیلیها مریضی دارن ولی کار میکنند حتی بیشتر از توانشون من خودم ناراحتی قلبی دارم ولی دو شغله هستم سخت ...

هر ادمی توی این دنیا به یه امیدی زنده اس و یه دلخوشی داره و ادامه میده حتی اونی که سرطان داره به خاطر یه چیزی میجنگه یا اینکه یکی میگه به خاطر ثروتی که دارم نمیخوام بمیرم و با همه چی میجنگه. ولی من چی دارم که به خاطرش بجنگم دلخوشی من چیه اخه؟

خدا بالاخره یه دری رو واست باز میکنه برادر لااقل برو یه کاری دست و پا کن یا یه اموزش ببینی خودتو مشغ ...

منم خیلی تنهام دورم شلوغه ولی هیچکی نمیدونه چی میکشم 

چراخوانوادت رسیدگی نمیکنن؟

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

منم خیلی تنهام دورم شلوغه ولی هیچکی نمیدونه چی میکشم چراخوانوادت رسیدگی نمیکنن؟

با خانواده زندگی میکنم ولی پدر و مادر من اصلا براشون مهم نیست من چه دردایی دارم و غم و اندوهم چیه اونا فقط به فکر حال خوب خودشونن.پدر و مادر ها فقط به فکر خودشونن بچه میارن توی این دنیا زجر بکشه. بدون اینکه به اینده اش فکر کنن.

فقط به فکر لذت های دنیوی خودشونن. براشون مهم نیست من و بقیه بچه ها دردی داشته باشیم یا چیزی اذیتمون کنه یا نه.... یه مشت جوون بدبخت و نا امید و تنها تحویل جامعه میدن.حرفم میزنم میندازن گردن حکومت. اخه مگه اجبارتون کرده بچه بیارین؟

منم خیلی تنهام دورم شلوغه ولی هیچکی نمیدونه چی میکشم چراخوانوادت رسیدگی نمیکنن؟

ببخش اشتباه ریپ زدم

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...