2777
2789
عنوان

کمک💔🥲

92 بازدید | 13 پست

راستش من امروز اولین روزیه که اومدم خوابگاه

خودم ترک هستم

هم اتاقی هام هر سه کرد هستن

خیلی مودب و خوبن

و نسبتا تمیز

ولی هی با هم کردی حرف می زنن

من خودم تو مدرسه هم کرد داشتیم به خاطر اونا همش فارسی حرف می زدم🥲

بعد اینکه من کلا آرومم

ولی بازم سعی کردم باهاشون ارتباط برقرار کنم

با هم حرف می زنن ولی جواب منو کوتاه میدن

نمی دونم انگار راحت نیستن

ولی چون روز اولم بود و ناهار هم نداشتم، یکیشون برام غذا آورد، و نمی دونم چی بود شاید غذای کردی بود یا چی به هر حال اصلاااا با ذائقه ام جور نبود و به زور دو قاشق خوردم و با اینحال حفظ ظاهر کردم و از غذاش تعریف کردم، فقط گفتم یه کم حالت تهوع دارم برا همین نتونستم بخورم

نکنه برا اینه؟ ولی بازم میگم بچه های خوبین مودبن.. فقط اینکه صمیمی نمی شن، من خودمم دوست ندارم صمیمی شم ولی خب پدر مادرم کلی بهم سپردن که باید دوست پیدا کنی و تنها نمونی و چه می دونم :(

خوابگاهمو عوض کنم؟ می ترسم یه جای بد بیفتم

تازه روز اوله اجااازه بدهمن باشم ک حدااقل یک هفته طول میکشه تا با طرف اوکی بشم کامل

آخه می ترسم تفاوت زبان و فرهنگ و اینا باعث شه تا تهش همینجوری بمونه رابطمون

ولی بهم گفتن امکانش هست فردا عوض کنن اتاقمو

اما خودمم موندم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه می ترسم تفاوت زبان و فرهنگ و اینا باعث شه تا تهش همینجوری بمونه رابطمونولی بهم گفتن امکانش هست ف ...

بنظرم اینجور نیس و تو خودت پیش قدم بشی با هم جور میشید

باز خودت بهتر میدونی

ببخشید خندیدم ولی خیلی باحاله هاا اگه باهاشون دوست بشی

سعی کن باهاشون حرف بزنی درمورد استاد و کلا زندگی و اینا احساس صمیمت که پیدا کنن دیگه کلا باهم فارسی حرف می‌زنید هرچند از سر عادتشونه به زبون خودشون حرف میزنن مثلا شما ترکا هم ترکی حرف می‌زنید خو

ازدواج با یه ترک چجوریه میدونم هر آدمی با آدم دیگه فرق داره ولی یه کلیت بهم بگو لطفا ازدواج زن با مر ...

از چه نظر؟ 

صرفا می تونم بگم اینکه میگن ترکا خیلی متعصبن یا با غریبه ها خوب نیستن خیلی اغراق شده اس.. هر قومیتی نژاد پرست داره و اینکه به همه افراد اون قومیت نسبت داده بشه خیلی کار زشتیه 

شهر من جوریه که کلی کرد و ترک هست

و چندین مورد دیدم با هم ازدواج کنن

یا یه ترک رو می شناختم که زن اهوازی گرفته بود و خیلی هم خوشبختن

و خب در کل می تونم بگم ترکا هم مثل بقیه، خوب و بد دارن خب

از چه نظر؟ صرفا می تونم بگم اینکه میگن ترکا خیلی متعصبن یا با غریبه ها خوب نیستن خیلی اغراق شده اس.. ...

از نظر خونواده یه رسم و رسوم خاصی تعصبی چیزی که بیشتر فامیل بنظر خودت اخلاقشان

مرسی بابت توضیحاتت

بیشتر منظورم اینه اگه با یه ترک ازدواج کنی چه اخلاق خاصی رو می‌بینی که توی بقیه نمیبینی آخه معمولا هر قومی یه اخلاق خاصی داره می‌دونی منظورم اخلاق منفی نیست هرچی که نظر آدمو جلب کنه

بیشتر منظورم اینه اگه با یه ترک ازدواج کنی چه اخلاق خاصی رو می‌بینی که توی بقیه نمیبینی آخه معمولا ه ...

والا چیز خاصی به ذهنم نمی رسه🫠 

در مورد حالا اخلاق و این چیزا که خب بستگی داره کلا

نمیشه گفت