2777
2789
عنوان

کیا تخصص رنگ و مش دارن

78 بازدید | 26 پست

چرا وقتی روی موی رنگ شده مش درمیارم قشنگ به پایه نمیرسه ولی روی موی رنگ نشده خوب سفید میشه و به پایه میرسه

مشکل کجاست؟

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به زمینه رنگ قبلی بستگی داره و اینکه چه تن رنگی زده باشی رنگ روشن اگر باشد اتفاقا خیلی سریع به پایه مورد نظر می‌رسد ولی تناژ قرمز و رنگ های تن سرد برای به پایه رسیدن مراحل مختلف  وپر هزینه ای دارد

زیتونی پایه ۶ را احتمالا با اکسیدان یک و خیلی کم ریخته ای ( که اگر موهایت سفیدی داشته چاره ای هم نداشته ای ) و در این صورت نیاز به مقاومت موهای شما و مواد خوب دکلره با رنگ های خاص با توجه به موی شما و استفاده صحیح از اکسیدان میباشد که نیازمند یک کار بلد است.

به زمینه رنگ قبلی بستگی داره و اینکه چه تن رنگی زده باشی رنگ روشن اگر باشد اتفاقا خیلی سریع به پایه ...

رنگ روشن چه رنگی رو پیشنهاد میدی عزیزم

زیتونی پایه ۶ را احتمالا با اکسیدان یک و خیلی کم ریخته ای ( که اگر موهایت سفیدی داشته چاره ای هم ندا ...

ببین چهار بار با اکسیدان ۱۲ درصد شازژ کردم ولی انگار استپ شده بود

رنگ روشن چه رنگی رو پیشنهاد میدی عزیزم

شما میفرمایید که موهایتان زیتونی تیره است در این صورت نیاز به دکلره است تا موهایتان باز شود و کسی که کار بلد باشد و با حوصله و زمان زیاد موهایتان را حداقل به پایه ۷ برساند.

زیتونی پایه ۶ را احتمالا با اکسیدان یک و خیلی کم ریخته ای ( که اگر موهایت سفیدی داشته چاره ای هم ندا ...

به نظرت اگه دکلره آبی میزدم رنگش باز میشد فقط به رنگ دکلره شک دارم که سفید بود وگرنه خارجی بود

شما میفرمایید که موهایتان زیتونی تیره است در این صورت نیاز به دکلره است تا موهایتان باز شود و کسی که ...

چون رنگ موی زیتونی را دفعه اول نسبت به اکسیدان زیاد ریختی و احتمالا موهای شما را خیلی تیره کرده به حدی که انگار رنگ مثلا شماره ۳ یا ۴ زده باشی  به این دلیل راحت باز نمیکند

شما میفرمایید که موهایتان زیتونی تیره است در این صورت نیاز به دکلره است تا موهایتان باز شود و کسی که ...

نه حالا اگه بخوام دوباره انجام بدم چه رنگی برا زمینه پیشنهاد میدی که بدون دردسر به پایه برسه

چون رنگ موی زیتونی را دفعه اول نسبت به اکسیدان زیاد ریختی و احتمالا موهای شما را خیلی تیره کرده به ح ...

در چنین شرایطی نظرت درباره ریموور چیه؟

[QUOTE=399984241]به نظرت اگه دکلره آبی میزدم رنگش باز میشد فقط به رنگ دکلره شک دارم که سفید بود وگرنه خارجی بود[/QUOTدکلره آبی ضد نارنجی است ولی چون پودر قوی است نیاز به مراقبت داره ، اگر برایت آرایشگر انجام می‌دهد و موهایت را چک می‌کند مشکل ندارد فقط با اکسیدان ضعیف بزنید

[QUOTE=399984241]به نظرت اگه دکلره آبی میزدم رنگش باز میشد فقط به رنگ دکلره شک دارم که سفید بود وگرن ...

عزیزم شکلاتی شماره هفت برا زمینه بزنم مشکلی ایجاد نمیکنه؟اصلا قشنگ میشه برا زمینه؟