2777
2789
عنوان

کیا تخصص رنگ و مش دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 78 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول باید ببینی موهایت به چه پایه ای می‌رسد بعد رنگ را با توجه به‌آن بزنی

من موهام بدون رنگ وقتی دکلره کنم کامل سفید سفید میشه ولی دوس دارم با زمینه قهوه ای بذارم نمیدونم چه قهوه ای هم خوشگل میشه هم به دردسرم نمیندازه

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
عزیزم شکلاتی شماره هفت برا زمینه بزنم مشکلی ایجاد نمیکنه؟اصلا قشنگ میشه برا زمینه؟

عزیزم من بدون آنکه موهایت را ببینم و اینکه اگر دکلره زده ای به چه پایه ای رسیده بیش از این نمیتونم راهنمایی ات کنم

من موهام بدون رنگ وقتی دکلره کنم کامل سفید سفید میشه ولی دوس دارم با زمینه قهوه ای بذارم نمیدونم چه ...

پس به این  دلیل  موهایت باز نمی‌شود چون باید رنگ را طوری انتخاب می‌کردند که سفید هایت را بپوشاند.

البته روش هایی دارد که تایپ کردنش از حوصله خارج لست

عزیزم من بدون آنکه موهایت را ببینم و اینکه اگر دکلره زده ای به چه پایه ای رسیده بیش از این نمیتونم ر ...

قربونت عزیزم ببخشید زیاد سوال پرسیدم

شما فکر کن من موهامو اصلا رنگ نزدم همون مشکیه الان میخوام یه زمینه قهوه ای با مشهای خیلی روشن ایجاد کنم اون زمینه رو چه رنگی پیشنهاد میدی بالاتر گفتین رنگای روشن خوبه ولی دقیق چه شماره ای؟

دکلره ات را در منزل انجام دادی یا آرایشگاه؟؟؟چه رنگساژی بعد از آن روی موهایت زده ای ؟؟؟

من چون موهام خیلی پره و وقتی میرم آرایشگاه همش غر غر میکنن ترجیح میدم خودم انجام بدم اینی که گفتم برای پارسال بوده والان موهام دوباره مشکی اومده و مشها خیلی عقب رفته و کوتاهشون میکنم

فقط میخوام اشتباه پارسال رو تکرار نکنم آخه زیتونی رنگدانه داشت واسه همینم باز نشد رنگش الان دوس دارم بدونم چه رنگی خوبه بعدش با دکلره روشن بشه

قربونت عزیزم ببخشید زیاد سوال پرسیدمشما فکر کن من موهامو اصلا رنگ نزدم همون مشکیه الان میخوام یه زمی ...

عزمزمه موی سفید با مشکی متفاوته ، ولی در کل ابتدا مش یا دکلره را انجام بدهید بعد رنساز را انتخاب کنید ولی اگر به پایه ۷ به بالا رسید تن های نسکافه ای . شکلاتی و شیر نسکافه ای که فرمودید خوب است .