2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

344 بازدید | 37 پست

میخام لاغر شم تصمیم گرفتم رژیم بگیرم ولی خیلی شکمو هم هستم غذا میبینم وسوسه میشم نمیتونم خودمو کنترل کنم غذا میخورم دوباره. 

چیکار باید کنم کسی میدونه؟؟ 

خاهشن مسخره و توهین نکنید. 

ممنون 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بجای غذا میوه بخور یا قبل از غذا بخور که سیر باشی غذا کمتر بخوری

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀 هادی من در تاریخ 20 اسفند 1404 مصادف با 21 رمضان و روز شهادت مولای متقیان علی (ع) با زبان روزه به آرزوش رسید و شهید شد💔😭😭 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

بجای غذا میوه بخور یا قبل از غذا بخور که سیر باشی غذا کمتر بخوری

میوه خودش قند داره نمیشه که بجای غذا میوه خورد کسی میخواد رژیم واسه لاغری بگیره روزانه یدونه میوه مجازه یا حداقل چند دونه خرما 

میوه خودش قند داره نمیشه که بجای غذا میوه خورد کسی میخواد رژیم واسه لاغری بگیره روزانه یدونه میوه مج ...

میوه زیادیش لاغر میکنه

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀 هادی من در تاریخ 20 اسفند 1404 مصادف با 21 رمضان و روز شهادت مولای متقیان علی (ع) با زبان روزه به آرزوش رسید و شهید شد💔😭😭 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.