2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 37 پست
منم میرم دکتر . خوشبحالت آرزوم شده لاغرشم

کلی سایزم کم کردم وزن کم کردم اینقدر خوشحالم جاریم و مادرشوهرم نمیدونستن رژیمم این یکماه من ندیدم امروز ظهرمن دیدن هردو گفتن چقدر خوب شدی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دیگه غذا خوردنت کم شده ؟ وسوسه نمیشی ؟

من فعلا بهم یسری داروها داده اشتهام کم شده اما وقتی برسم ب وزن ایده ال اونموقع رژیم ثبات میده.احتمال میدم تا پایان ابان چهارکیلو دیگه کم کنم اونموقع دیگه رسیدم وزن ایده الم یعنی هفتاد کیلو

با عرض سلام. کاهش وزن بر اساس اختلاف بین میزان کالری ورودی به بدن شما (مواد غذایی و غیره) و میزان کالری مصرفی (روزمرگی، هضم غذا، تحرکات روزانه و ورزش) اتفاق می‌افته و مهمترین فاکتور برای کاهش وزن، دریافت کالری کمتر هست. اینکه چقدر بخورید بستگی به این داره که چه چیزی می‌خورید. باید بدونید هر چیزی که میخورید چقدر کالری داره. مقدار کالری پایداری (مقدار کالری که مصرف اون، وزن شما تغییر نمیکنه) خودتون رو حساب کنید (عبارت Calorie Calculator رو جستوجو کنید و اطلاعاتی که نیاز هست رو وارد کنید) و مقدار کالری مواد غذایی خودتون رو حساب کنید و پایین‌تر از مقدار کالری پایداری محاسبه شده نگه دارید. پیشنهاد میشه بین 200 تا 300 کالری کمتر باشه. ورزش با فشار کم (مثل پیاده روی) رو هم انجام بدید. به یاد داشته‌باشید که ورزش جایگزین پرخوری و مصرف کالری بالا نیست و تمرکز اصلی خودتون رو روی تغذیه بذارید. برای جلوگیری از آسیب و تحلیل عضلاتتون به خاطر رژیم غذایی، تمرکز غذایی خودتون رو روی پروتئین بذارید و از کربوهیدرات پیچیده مثل برنج (به مقدار مناسب) به عنوان منبع انرژی استفاده کنید و از مصرف قندهای ساده و فرآوری شده پرهیز کنید و فیبر (میوه، کاهو، سبزیجات) رو به رژیم خودتون اضافه کنید چون معمولاً کالری کمی دارند و به سلامت روده‌ و میکروبیوم شما کمک میکنن. رژیم غذایی پیشنهادی معمولاً 40 درصد پروتئین، 30 درصد کربوهیدرات و 30 درصد چربی سالم روزانه بر اساس کالری هست. 

من چاقیمو از این راه تونستم درمان کنم که از خانومی که ازش تو همین سایت تعریف کردن ازشون الفا گرفتم 

اصلا هم اونطوری که میگن نیست اصلا شیشه و اینا و عوارضی نداشت اصلا.خب اگرم فک میکنین که دارم تبلیغ میکنم خب کانال معتبر که داره برین نگاه کنین.من که نمیگم چشم بسته سفارش بدین که

من که خیلی راضی بودم و خیلی عالی بود ۰۹۳۸۳۷۰۸۷۸۹

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز