2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 37 پست

اول از همه بشقاب غذاتو کوچیکتر کن سعی کن سبزیجات رو بیشتر بخوری غذاهای پروتئینی بخور که سیر نگهت داره نون معمولی نخور نون جو بگیر شبا هم کربوهیدرات نخور اصلا چای سبز روزانه بخور  یهو رژیم سخت نگیر چون زود خسته میشی و دوباره پرخوری رو شروع میکنی کم کم غذاتو کم کن 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

راجب چیزی اطلاعات نداری نظر نده عزیزم میوه بعنوان یه میان وعده تو رژیم استفاده میشه نه بعنوان غذا

عزیزم تو کاری که بهت مربوط نیس دخالت نکن،،، بعدم ایشون چاقیشون بخاطر غذاس با خوردن میوه دیگه زیادی غذا نمیخوره

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀 هادی من در تاریخ 20 اسفند 1404 مصادف با 21 رمضان و روز شهادت مولای متقیان علی (ع) با زبان روزه به آرزوش رسید و شهید شد💔😭😭 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

راجب چیزی اطلاعات نداری نظر نده عزیزم میوه بعنوان یه میان وعده تو رژیم استفاده میشه نه بعنوان غذا

تازه میوه چاق کننده هم هست چون قند دارع

قشنگا نفری یه صلوات بفرستید برام

اول از همه بشقاب غذاتو کوچیکتر کن سعی کن سبزیجات رو بیشتر بخوری غذاهای پروتئینی بخور که سیر نگهت دار ...

انشالله ک بتونم 

خیلی سخته برام نمیدونم چرا نمیتونم خودمو کنترل کنم تو خوردن 

این راهکار هارو امتحان میکنم یه مدت اگه نتونستم میرم دکتر

منم امتحان کردم پارسال آبان تا عید پنج کیلو لاغرشدم بعد ول کردم باز چاق شدم اما مهر امسال رفتم دکتر الان شش کیلو سیصد کم کردم توی۳۲روز