2777
2789
عنوان

دخترای با سیاست بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 58 پست
التماس که نه ولی همش دارم برا اشتی جلو میرم

خب نرو

یعنی چی آخه

اگه مهم باشی خودش میاد

بعدم اگه واقعا میخواستت روز دوم میومد باهات آشتی میکرد نه که بگه پیام دادم جواب ندادی

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نرویعنی چی آخهاگه مهم باشی خودش میادبعدم اگه واقعا میخواستت روز دوم میومد باهات آشتی میکرد نه که ...

عزیزم برات کل ماجرا رو تایپ کردم من واقعا حال روحیم خوب نیس اگر بیکاری بخونش لطف میکنی بهم

عزیزم برات کل ماجرا رو تایپ کردم من واقعا حال روحیم خوب نیس اگر بیکاری بخونش لطف میکنی بهم

خوندم اتفاقا خوشگلم

حق باتوعه 

بعدم کاش میپرسیدی چرا مثل قبل نیست؟

خوندم اتفاقا خوشگلمحق باتوعه بعدم کاش میپرسیدی چرا مثل قبل نیست؟

نمیدونم😞😭همش میگه تو الکی قهر میکنی من دیگه نازتو نمیکشم... شایدم راس بگه ولی من چن بار پیشقدم شدم برا اشتی اون یجور دیگه شد کلا قبلا خیلی پیگیرم بود

نمیدونم😞😭همش میگه تو الکی قهر میکنی من دیگه نازتو نمیکشم... شایدم راس بگه ولی من چن بار پیشقدم شدم ...

تا دیده که تو پیگیری و دیگه ولش نمیکنی اینطوری شده

سرش خیلی شلوغه با کات کردنت بذار یه مشغله هاش رسیدگی کنه این حرف کلیشه ای و حال به هم زن شده ولی واق ...

برای من نامرذی شوهرم عالی بودتاچندماع زتدگی بعدشدادم دیگه فک میکرذم خیلی خوشبختم ،شوهرم به خاطرکارش یه دستگاه میخوادبخرع ازخارج بادخترای اوناچت میکنه چون هردوزبان ایرانی وخارجی بلدنیست فقط چت ولی دیشب برای اولین با دیدم توگوشیش تماس تصویری ازدست رفته داره ازیه دخترخارجی داشت نمیدونم چراپاک نکردع بودباهاش حرف نمیزنم اصلاهم خودش نمیادبگع چراناراحتی چرااینجوری شدی اصلانمیپرسه 

اره واقعا به نظرت ولش کنم ؟؟ نمیدونم حس میکنم کسی بهتر از این پیدا نمیشه خیلی خوب بود اخلاقش

قبلا خوب بود خب

چه تضمینی هست همیشه خوب باشه!

اون همین الانم سرد شده 

قبلا خوب بود خبچه تضمینی هست همیشه خوب باشه!اون همین الانم سرد شده

اهوم سرد شده حس میکنم تقصیر خودم بود بیشتر از حد قهر میکردم ولی به هر حال خیلی غرورم داغون شده بدم از خودم میاد هی قهر میکنیم کات میشه پیام نمیده باز خودم میرم اشتی