دخترا من دوس پسرم ارتشی هست اصلا نمیبنمش 50 روز بود ندیده بودمش به زور مرخصی گرفت 3 روز بیاد منو ببینه ولی سر یه موضوع دعوامون شد و اون منو به زور پیاد کرد از ماشینش هر چی نازشو کشیدم فایده نداشت بهم گف برو خونه...منم عصبی شدم جلو خودش شمارش بلاک کردم دراومدم... از ساعت 4 ظهر تا 2/30 شب بم هیچ پیامی برای اشتی نداد ولی 2/30 نوشته بود بیداری؟ همین...
منم از اونجا که بلاکش کرده بودم پیامشو ندیدم...
بعد امروز یه پیام براش نوشتم که بیا اشتی کنیم اونم قبول کرد اومد اشتی وقتی بش گفتم خب بیا امروز ببینمت یهو گف من با خانوادم رفتم روستامون 😐بهش گفتم این حق من بود تو بخاطر من اومدی اینجا 3 روز قرار بود فقط منو ببینی روز اولش که پیادم کردی گفتی برو الانم که رفتی روستا... گف خب فردا میبینمت منم الکی گفتم فردا ازمون دارم بعد گف خب تو فکرش نباش عزیزم ... گفتم ینی چی توفکرش نباش من تا شب یلدا نمیبینمت دیگه چرا رفتی روستاتون؟ برگشته میگه خب پیامت دادم جوابمو ندادی😐😐😐تقصیر من چیه بلاک بودم😐
(خب از ساعت 4 تا 2 نیم پیام نداد بعد نمیتونست با بقیه شماره هاش اصلا پیگیر شه بم خبر بده؟؟؟؟)
دخترا منم باهاش کات کردم گفتم اصلا نمیبینمت این چن روزم که برا من اومده بودی پاشدی رفتی یجا دیگه خدافظ
کارم درست بود؟