2777
2789
عنوان

دخترای با سیاست بیاید

358 بازدید | 58 پست

دخترا من دوس پسرم ارتشی هست اصلا نمیبنمش 50 روز بود ندیده بودمش به زور مرخصی گرفت 3 روز بیاد منو ببینه ولی سر یه موضوع دعوامون شد و اون منو به زور پیاد کرد از ماشینش هر چی نازشو کشیدم فایده نداشت بهم گف برو خونه...منم عصبی شدم جلو خودش شمارش بلاک کردم دراومدم...  از ساعت 4 ظهر تا 2/30 شب بم هیچ پیامی برای اشتی نداد ولی 2/30 نوشته بود بیداری؟ همین...

منم از اونجا که بلاکش کرده بودم پیامشو ندیدم...

بعد امروز یه پیام براش نوشتم که بیا اشتی کنیم اونم قبول کرد اومد اشتی وقتی بش گفتم خب بیا امروز ببینمت یهو گف من با خانوادم رفتم روستامون 😐بهش گفتم این حق من بود تو بخاطر من اومدی اینجا 3 روز قرار بود فقط منو ببینی روز اولش که پیادم کردی گفتی برو الانم که رفتی روستا... گف خب فردا میبینمت منم الکی گفتم فردا ازمون دارم بعد گف خب تو فکرش نباش عزیزم ... گفتم ینی چی توفکرش نباش من تا شب یلدا نمیبینمت دیگه چرا رفتی روستاتون؟ برگشته میگه خب پیامت دادم جوابمو ندادی😐😐😐تقصیر من چیه بلاک بودم😐

(خب از ساعت 4 تا 2 نیم پیام نداد بعد نمیتونست با بقیه شماره هاش اصلا پیگیر شه بم خبر بده؟؟؟؟)

دخترا منم باهاش کات کردم گفتم اصلا نمیبینمت این چن روزم که برا من اومده بودی پاشدی رفتی یجا دیگه خدافظ

کارم درست بود؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چون جفتتون بچگونه رفتار کردین

اگه قصدتون جدیه بلاک ملاک چیه دیگه 

این اداها چیه واقعا؟

بذار هرکاری میخواد برات بکنه دلی برات بکنه نه با زور و تهدید 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

نه چون جفتتون بچگونه رفتار کردیناگه قصدتون جدیه بلاک ملاک چیه دیگه این اداها چیه واقعا؟بذار هرکاری م ...

خب عزیزم میگم به زور پیادم کرد ما کلا 3 روز وقت داشتیم همو ببینیم بم گف برو خونتون

من فقط یه چیزی میدونم اونم اینکه به هیچ وجه اصلاا نباید با پسری که دوستش داری‌لج کنی شاید به خیال خ ...

من تمومش کردم به هر حال. خب چرا با خانوادش رف روستاشون قرار بود منو ببینه

سرش خیلی شلوغه با کات کردنت بذار یه مشغله هاش رسیدگی کنه 

این حرف کلیشه ای و حال به هم زن شده ولی واقعا پسری که به دختر رو بخواد خودشو به آب و آتیش میزنه 

این که تو ازش تعریف کردی به شدت مغروره بذار بره به درک

خب میخوام بدونم حق با کی بود

حق با تو بود معلومه

اصلا دوست پسر گرفتی که هی ببینیش

باهاش بیرون بری

اولا که وقت نداره

وقتی هم که داره واسه تو نمیزاره

پس خودتو خلاص کن

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

خب عزیزم میگم به زور پیادم کرد ما کلا 3 روز وقت داشتیم همو ببینیم بم گف برو خونتون

خب بلاک نکن 

سروسنگین بشو 

میگفتی هروقت واقعا دلت خواست منو ببینی بیا ببین 

دیگه هم التماست نمیکنم واسه دیدار 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه