2777
2789
عنوان

واقعا حس زنا همیشه درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش حرف بزن بگو چرا اسم الهام گذاشتی شاید دلیل منطقی آورد

گفت همینطوری گذاشتم

اسمش اکانتش الهام بود ایدیش اسم شوهرم بود🙁😂

الانم رفت ک بره سرکار شهر دیگه با پیمانکار و....رفت

نمیدونم توپیام ازش بپرسم یا باز دعوامون میشه

شوهر من هنوز ۲۵ سالشه هنوز خیلی راهه تا سرعقل بیاد

یه زمانی میرسه اصلا واست دیگه اهمیتی نداره الانم خودتو اذیت نکن من با تجربه شخصی بهت میگم اینطوری اصلا دیگه هوشیار کامل میشه که مخفی کنه ،من ۱۲ ساله ازدواج کردم و شوهرم سیگار میکشه البته مخفیانه ،،خوب من از بوش متوجه میشم ولی یه بارم بهش نگفتم تو میکشی چون اگه بگم پرو میشه دیگه جلو خودم میکشه اینطوری حداقل حیا میکنه میره یواشکی میکشه

گناه من سادگی بود .
یه زمانی میرسه اصلا واست دیگه اهمیتی نداره الانم خودتو اذیت نکن من با تجربه شخصی بهت میگم اینطوری اص ...

اره درسته خودمم دلم میخواد همینجور باشم اما گاهی عصبی ک میشم ب روش میارم و باز دعوامون میشه

سعی میکنم بیخیال باشم اخه خیلی هوامو داره حالم باهاش خیلی خوبه

باهاش حرف بزن بگو چرا اسم الهام گذاشتی شاید دلیل منطقی آورد

میایی گلم؟

الان با خط مامانم چک کردم انلاین بود اما پیامرسان پیامش دادم چند دقیقه یبار ج میده

اگ اخر شبا دیدم انه بهم گفت میخوابم ولی تلگرام ان بود چکارکنم

یه زمانی میرسه اصلا واست دیگه اهمیتی نداره الانم خودتو اذیت نکن من با تجربه شخصی بهت میگم اینطوری اص ...

اومدم اکانت مامانمو روگوشی خودم وصل کردم رانت میتونم چک کنم خبر نداره اکانت مامانم روگوشیمه

بعد پیامرسان جوابمو داد گفت پای تلویزیونم منتظرم پیمانکار بیاد بریم توجاده

بعد بهش گفتم بیا وات چت کنیم یکم سریع قبول‌کرد و اومد اما تلگرام میزنه انلاین با اینکه وات انلاین هست تو صفحمه

یجاشم کلا اف شد یعنی نتشو خاموش کرد اما تلگرام میزد انلاین

این باگ تلگرام هست چجوریه؟

اومدم اکانت مامانمو روگوشی خودم وصل کردم رانت میتونم چک کنم خبر نداره اکانت مامانم روگوشیمهبعد پیامر ...

من عزیزم متاسفانه اصلا از برنامه تلگرام سردرنمیارم ،،،باهاش کار نکردم ولی واتساپ وقتی یه تیک بخوره یعنی آنلاین هست ولی تو واتسام پیامتو ندیده،میخوای یه تاپیک بزن از بچه ها بپرس شاید بلد باشن

گناه من سادگی بود .
من نمیدونم باید چکارکنمنمیدونم بیخیال بشم زیاد پاپیچ نشمنمیدونممیدونی بلانسبتت زورم میاد خر فرضم کنه

ببین ماها که دنبالش و گرفتیم هیچ چی عایدمون نشد پس بیخیال ..تو هم ادامه بدی یه روز به حرف ما میرسی ..میگم راه دیگه طلاقه ،میتونی پی ش و بگیر 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
ببین ماها که دنبالش و گرفتیم هیچ چی عایدمون نشد پس بیخیال ..تو هم ادامه بدی یه روز به حرف ما میرسی . ...

مرسی گلم

خوشبختانه من اشتباه فکر میکردم و بهم ثابت شد و شرمندش شدم بعد کلی دعوا و فوش و...

مرسی گلمخوشبختانه من اشتباه فکر میکردم و بهم ثابت شد و شرمندش شدم بعد کلی دعوا و فوش و...

خوب خداروشکر ،،خوش باش زندگیت و بکن ..سعی کن یمقدار بیخیال باشی اینجوری حال جفتتونم بهتر ،مگه چقد عمر میکنیم ..😊

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌