2777
2789
عنوان

واقعا حس زنا همیشه درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 73 پست
حدف نصب که نکرده بوده ،فقط پاک کرده بوده ،مطمئنی‌گوشی دیگه نداره،جایی قایم‌کرده باشه

ن فقط برنامه رو پاک کرده بود اکانتش میزد ب تازگی

من انقد شمارش زدم کد هم زدم ارسال ب پیامک اما نمیومد حتی گفتم شاید لیست مسدودیاشه کد میره اونجا اما لیست خالی بود

ن نداره دیروزم روگوشی خودش ور رفت و ...

میدونم چی میگی عزیزم ،،،من خودم اوایل اینستا نداشتم شوهرم داشت و فالور خانم داشت یه روز رفتم سرگوشیش ...

منم دقیقا قبلا گوشیش چک میکردم‌که خیانتش لو رفت ،چندماه اینقد اذیت شدم ،دیدم فقط از هم دورتر میشیم ،حالا رمز گوشیشم برداشته ،ولی دیگه وسوسه هم نمیشم برم سمتش خسته شدم ،ارامشم مهمتر ،چون بحث و دعوا واقعا مرد بیشتر سمت اینجور کارها میره یه جور بهانه هم دستش میدیم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم چی میگی عزیزم ،،،من خودم اوایل اینستا نداشتم شوهرم داشت و فالور خانم داشت یه روز رفتم سرگوشیش ...

نمیزاره من اینستا داشته باشم اما همه فالوراش مردن و رفیقاشن سرگوشیش برم اجازه میده کار کنم

ن فقط برنامه رو پاک کرده بود اکانتش میزد ب تازگیمن انقد شمارش زدم کد هم زدم ارسال ب پیامک اما نمیومد ...

الان کلا حذف نصب کن ، یا به گفته خودت بگو تلگرامش و نصب میکنه دیگه بازدیدشو مخفی نکنه ،د یگه هم بیخیال باش ،کنجکاوم نشو ،هرچی بوده اون نمیاد بهت حقیقت و بگه ،خودت اذیت نکن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
منم دقیقا قبلا گوشیش چک میکردم‌که خیانتش لو رفت ،چندماه اینقد اذیت شدم ،دیدم فقط از هم دورتر میشیم ، ...

من نمیدونم باید چکارکنم

نمیدونم بیخیال بشم زیاد پاپیچ نشم

نمیدونم

میدونی بلانسبتت زورم میاد خر فرضم کنه

منم دقیقا قبلا گوشیش چک میکردم‌که خیانتش لو رفت ،چندماه اینقد اذیت شدم ،دیدم فقط از هم دورتر میشیم ، ...

منم همینطور گوشیش رو میزه میره حمام من اصلا دست نمیزنم انقدر مریض شدم که زنم بیاره خونه ناراحت نمیشم فقط ازش جدا میشم چون من نمیتونم آدم خراب و لجنو درست کنم ولی خودمو میتونم نجات بدم تازگی ازش چیزی ندیدم .

گناه من سادگی بود .
الان کلا حذف نصب کن ، یا به گفته خودت بگو تلگرامش و نصب میکنه دیگه بازدیدشو مخفی نکنه ،د یگه هم بیخی ...

الان تلگرامشو داره بازدیدش بازه

فقط یچیزی اجازه نمیداد من تلگرام نصب کنم ولی اکانت دارم تلگرام ک بازدیدش مال ی‌هفته پیشه

الان ب نظرت بهش بگم منم تل میخوام و بازدیدش چک‌کنم یا هیچی بهش نگم با گوشی مامانم یوقتی چکش کنم یواشکی؟

چون بهش بگم میگه نصب نکن یا میگه هرجور خودتی میدونه من همه دوست و رفیقام تو وات و روبیکا هست میفهمه برا چک‌کردن میخام نصب کنم

منم همینطور گوشیش رو میزه میره حمام من اصلا دست نمیزنم انقدر مریض شدم که زنم بیاره خونه ناراحت نمیشم ...

چندبار دیدی؟

ولی خب این ی حقیقته ک همه مردا خیانت کارن یکی درحد صیغه یکی درحد ی پیام 

خودم شک کردم بهش اما دودلم بیست روز سرکاره ده روز پیشمه

خدا کمک کنه بفهمی موضوع چیه 

اما سعی کن یکم ظاهرا آزادش بذاری که خودشو لو بده 

مردا نمیتونن قایم کنن

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

خدا کمک کنه بفهمی موضوع چیه اما سعی کن یکم ظاهرا آزادش بذاری که خودشو لو بده مردا نمیتونن قایم کنن

ی عادت بدی دارم الان ک شک کردم با اینکه تلگرامشو از اول نصب کرده بازدیدشک ازاد گذاشته اما میگم تو اکانت قبلیش چی بود ک جلوم نصبش نکرد

خیلی ب جزئیات دقت میکنم خودمو نابود میکنم

ی عادت بدی دارم الان ک شک کردم با اینکه تلگرامشو از اول نصب کرده بازدیدشک ازاد گذاشته اما میگم تو اک ...

میفهمم کاملا

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

چندبار دیدی؟ولی خب این ی حقیقته ک همه مردا خیانت کارن یکی درحد صیغه یکی درحد ی پیام

خیلی ،،،اوایل ازدواجمون خیلی اختلاف و دعوا داشتیم منم بداخلاقی خیلی میکردم یه جورایی خودمو مقصر دونستم بخاطر همین دنبالشو ول کردم ،،الان دیگه اصلا پیگیر نیستم ولی مطمئنم که کاری نمیکنه

گناه من سادگی بود .
خیلی ،،،اوایل ازدواجمون خیلی اختلاف و دعوا داشتیم منم بداخلاقی خیلی میکردم یه جورایی خودمو مقصر دونس ...

خوش بحالت 

کاش شک منم تمام بشه

با اینکه فقط شکه اما میگم خیانت کرده