2777
2789
عنوان

واقعا حس زنا همیشه درسته

532 بازدید | 73 پست

سلام خانمای متاهل بالای ۲۲سال بخونین نظر بدین خودم گیجم

شوهرم قبلا تلگرام نصب کرد ب خاطر فیل شکن و خودمم در جریان بودم اما زیاد رو تلگرامش فعال نبود خیلی کم میرفت تلگرام

کارش یه شهر دیگس با چندتا فامیلمون اونجا هستن البته اونا ک باهاشن سن بالا هستن۵۰_۵۵ کارشونم بیرون شهر هست توروستا تقریبا

بعد این ماه ک اومد گوشیش برداشتم دیدم تلگرام نداره گفتم تل کو؟گفت فیل نیاز نداشتم تلگراممو پاکیدم

گفتم پس من روگوشیم نصبش میکنم ب کارمه گفت باشه هرچی شمارشو زدم کد پیامک میفرستاد اما روگوشیش نمیومد بهش گفتم گفت نمیدونم گفتم خودت نصبش کن روگوشیت شروع کرد غر زدن ک من نیازی بهش ندارم الکی براچی نصب کنم

براهمین شک کردم ادامش میزارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر خطش بود که می یومد خوب 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

بعد من گفتم کی پاکش کردی گفت یادم نیست

اومدم تلکرام باخط خودم نصب کردم دیدم بازدیدش ب تازگی هست گفتم این ک ب تازگی هست گفت نمیدونم یادم نیست کی پاکیدم فهمیدم همون روز خواسته بیاد پاکیده

اسمش تو تلگرام گذاشته بود الهام اما ایدیش اسم خودش با ته شمارش بود عجیب بود برام!

چندین روز گذشت تا دیروز باز چک‌کردم دیدم عه بازدیدش ب تازگی هست شک کردم بهش گفتم جریان چیه گفت من چمیدونم فلان

فیل تر  شکن چه ربطی به تلگرام داره،دیگه خیلیا با      پروک سی فعالن ،یکیش خودم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

خب؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

تلگرام بعد از یک ماه میزنه ماه پیش البته اگر اشتباه نکنم 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
بعد من گفتم کی پاکش کردی گفت یادم نیستاومدم تلکرام باخط خودم نصب کردم دیدم بازدیدش ب تازگی هست گفتم ...

شما نباید بهش چیزی میگفتی اونجوری حواسش جمع میکنه،تلگرامش یواشکی رو گوشیت نصب میکردی ،هر کار میکرد متوجه میشدی 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌