2777
2789
عنوان

واقعا حس زنا همیشه درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 73 پست

بعد دیگ عصبی شدم گفتم زود باش وصلش کن روگوشیت و دلیت اکانت بزن گفت نیازش دارم اکانتمو گفتم عه اگ نیازته پس نصبش کن روگوشیت مثل قبل گفت ن شاید ی زمانی نیازم شد روش کانال و ربات برای فیل تر دارم

گفتم پس دلیت نزن نصب کن روگوشیت باشه هروقت نیازت شد واردش بشو

خلاصه بعد کلی دعوا و بد و بیراه نصبش کرد اما جلو من نه

یعنی دیدم رفت سرویس تو حیاط و بعدم توحیاط وایساده رفتم پیشش شروع کرد تو برناما گوشیش گشتن باز من از عمد ازش جداشدم دیدم درگیر گوشیشه بعد دیدم گفت ببین دلیت زدم اکانتم رفته یان دیدم اره رفته

از اول با همون خطش نصبش کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد من گفتم کی پاکش کردی گفت یادم نیستاومدم تلکرام باخط خودم نصب کردم دیدم بازدیدش ب تازگی هست گفتم ...

اولا هرچیزیو نیازی نیست به خودش بگی که بفهمه تو شک کردی و شکو بردی تو زندگی 

وقتی حموم بود یا خاب بود تلگرامشو بریز و ببین چخبره بعدم‌پاک بکن 

هرجیزیو که هی نمیگن به خود مرد

بعد دیگ عصبی شدم گفتم زود باش وصلش کن روگوشیت و دلیت اکانت بزن گفت نیازش دارم اکانتمو گفتم عه اگ نیا ...

خو این چه کاری بود کردی باید میگفتی نصبش کن ببینم توش چه غلطی کردی پیامای داخلشو میدیدی

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
اخرش چی

خوب وقتی مطمئن میشدی بهش با مدرک میگفتی ،الان هر چی بگی کلی بهانه میاره 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بعد دیگ عصبی شدم گفتم زود باش وصلش کن روگوشیت و دلیت اکانت بزن گفت نیازش دارم اکانتمو گفتم عه اگ نیا ...

اگه زیاد از گوشی سر در نمیاره تل بریز خودت با خط خودت ؛متیونی دو اکانت سه اکانت هدچقدر دوس داری داشته باشی رو همون تلگرام با خطش برو بزار همیشه تو گوشیت بمونه 

هر پیامی چیزی بیاد توهم‌میفهمی

بعد خانما ب روش نیاوردم اصلا گفتم حالا شد من ک مشکلی با تگلرامت ندار بزار باشه روگوشیت بازدیدت هم ازاد بزار بدم میاد مخفی

گفت باشه

خانما برام سواله چرا اسمش الهام بود اما ایدی اسم شوهرم بود

بعد اینکه این چندروز مدام گوشیش دستم بود تلگرام نداشت اما بازدیدش ب تازگی بود ممکنه دست کسی بود؟

و اینکه من هرکار کردم کد نداد و گفت نمیدونم چشه اما دیروز چطوری خودش وارد شد؟و اینکه چرا وقتی وارد شد دیگ دلیت زد از اول باز نصب کرد خب همون اکانت قبلی رو میزاشت باشه

سواله برام

ببین تو فک کردی اکاناش و حذف کنه براش مهمه ،حتی خطشم میده بهت ،میره یه سیم کارت دیگه یا میخره یا از یکی جور میکنه ،بعد راحت میزاره رو گوشیش با اون میره تلگرام کارش و میکنه ،مشخصه که چیزی بوده ..در ضمن از ایرانسل من برو بیین چند تا خط بنامشه ..من شوهرم و زدم دوتاسیم کارت دیگه لو رفت ،جفتش و گرفتم ازش 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
نفهمی بهتره بفهمیو نتونی کاری کنی فقط زجر می کشی

خیلی برام عجیبه اخه شوهرم شهر دیگ اصلا وقت نمیکنه حضوری بخاد بیرون بره چون از سرکار برمیگرده مدام باخودم چت و زنگ داره مگر اینکه تو گروه مختلط بره چت کنه یا با کسی مجازی باشه

تلگرام هم اصلا زیاد فعال نمیشد قبلا اینماه اینکار کرد شک کردم گیجم

بعد خانما ب روش نیاوردم اصلا گفتم حالا شد من ک مشکلی با تگلرامت ندار بزار باشه روگوشیت بازدیدت هم از ...

اسم دختر و شایدگذاشته بوده  با پسر چت میکرده ،وگرنه چه دلیلی داره این کارش 

اخه هرکار کردم کد با پیامک زدم اما روگوشیش کد‌ نمیومد

حس خودت چی میگه؟

چند وقت به چندوقت دورید از هم؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.