2789
عنوان

چله دعای عهد

98 بازدید | 13 پست

میخوام چله دعای عهد بگیرم اگه حاجتی دارید با اسمتون بگید که موقع خوندن به نیابت از همتون بخونم ولی شما هم در عوضش برام دعا کنید اون کسی که دوسش دارم برگرده و مهرم تو دلش زیاد شه ممنون ازتون🖤

سلام عزیزم بگو دختر محسن حاجت روا بشه و هیچ وقت دشمن شاد نشه

گلم منم برات آیت الکرسی میخونم 💗

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تو رو خدا دعا کن انشالله معجزه شه و اصلا سر کولر محل کار یه جاش شکسته رو من نندازن و هیچ دعوام نکنن و ازم نپرسن ( واقعا کار من نیست) ولی دیوار کوتاه ترم پیدا نمیکنن و تو رو خدا دعا کن انشالله تو محل کار کسی باهام بداخلاقی و دعوا نکنه و انشالله هیچ وقت من و عزیزانم هیچ جا ضرر و خسارت نکنیم و لازم نشه خسارت پس بدیم😭تو رو خدا همیشه و همه جا خیلی به من و عزیزانم احترام بزارن و خیلی باهامون خوش برخورد و مهربون باشند😭

انشاءالله که خواسته ات با خواست و صلاح خدا یکی باشه و حاجتروا به خیر شی عزیزم 🤲 ❤️

اعظم ، محسن برای حاجت های قلبی مون 🙏

عرفان برای خوشبختی و عاقبت بخیریش🙏

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

عزیزم دعات کردم ، تو رو خدا و قرآن به این نیت ها واسم به اسم کاربریم دعا کن به حاجتایی که نوشتم کامل برسم دلم داره میترکه من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه و هیچ آدمی روی زمین در حق من و عزیزانم هیچ ظلم و بدی نکنه و خدا به مادرم سلامتی و عمر خیلی طولانی بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم 😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و تابستون۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم اصلا شل و ول و ساده و مظلوم و توسری خور و بدشانس و بدبخت نباشیم و اصلا من و عزیزانم رفتارمون جوری نباشه که کسی جرئت کنه بهمون بی احترامی کنه و هیچ کس نتونه زیر اب من و عزیزانم رو بزنه🥹🙏🙏

و تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم و خاله هام و داداشام و مادرم و مادربزرگ(مادریم) و دختر خاله هام خیلی زرنگ و باهوش و خوش شانس و سالم و خوشبخت و موفق شیم و عمر خیلی طولانی کنیم و خوشحال و سربلند شیم😭😭.

و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچه های عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانوادش و خونه دایی مادرم و اون خواستگارم و خانوادش که بله برونمون بهم خورد و زنعموهام و اینایی که باهاشون کار میکنم تقاص همهی ظلم هایی که در حق من و عزیزانم کردن همین روزا پس بدن😭🙏🙏.

تو روخدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم رو خدا ، حفظ کنه و کسی کتکش نزنه و آزارش نده و انشالله داداشم خیلی درسخون و زرنگ و موفق و خوشبخت شه و دوستای خیلی خوبی پیدا کنه😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم بره مسافرکشی همین الان و همین فردا صبح شغل ثابت مثل نگهبانی گیرش بیاد و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و انشالله پدرم تا آخرین لحظه زندگیش کار کنه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه😭😭😔😔🙏😭تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچه های عمه هام و عموهام برای من و عزیزانم فتنه و خاله زنک و دو بهم زن و بداخلاق و بد دهن و بد رفتار و بد ذات و قلدر و ظالم و دروغگو و لجباز و دو رو و خودخواه نباشن و دیگه اصلا کتکمون نزنن و آزارمون ندن🥹😭🙏😭 😭 🙏 تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم خیلی خوش شانس و زیرک و باهوش و تر و فرز شیم انشالله 😭،

گلم تو رو خدا دعا کن شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و پدرم و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم) تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچه های عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانوادش هر چقدر فساد و ظلم کردن رسوا شن و دیگه زور پدرم و عمه هام و عموهام و بچه های عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانوادش به مورچه هم نرسه 😭🙏.

@حنای_من @دختر_12 برای حاجت روایی اسی دعا کنید ایشونم دعاتون میکنن

مرسی

چنان چه اخلاق نداری یا اومدی حرصت از زندگی داغونتو سر کاربرای اینجا خالی کنی یا حق الناس سرت نمیشه راحت توهین میکنی و تهمت میزنی و غیبت میکنی خودتو مذهبی و مومن نشون نده همین شماها باعث شدین مردم از دین زده شن «منظورم مومنان واقعی که مراقب رفتارشون هستن نیست»❌خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری ها و اختلالات مغز و اعصاب و روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ ممکنه بعضی جاها منظورمو بد برسونم یا متوجه منظور دیگران نشم که به خاطر بیماری منه نه این که قصد اذیت کردن کسی رو داشته باشم بیماریم مربوط به مغز و اعصابه ولی از خیلی از کاربرای اینجا بیشتر میفهمم مغزم یه مقدار متفاوت کار میکنه (خیلیاتون ممکنه همین بیماری منو داشته باشید ولی خودتون ندونید چون زیاد ناتوان کننده نیست و تو ظاهر مشخص نمیشه، مادر زادیه)🧠 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

شکوفه

ظهور امام زمان

خونه روستایی بزرگ

چنان چه اخلاق نداری یا اومدی حرصت از زندگی داغونتو سر کاربرای اینجا خالی کنی یا حق الناس سرت نمیشه راحت توهین میکنی و تهمت میزنی و غیبت میکنی خودتو مذهبی و مومن نشون نده همین شماها باعث شدین مردم از دین زده شن «منظورم مومنان واقعی که مراقب رفتارشون هستن نیست»❌خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری ها و اختلالات مغز و اعصاب و روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ ممکنه بعضی جاها منظورمو بد برسونم یا متوجه منظور دیگران نشم که به خاطر بیماری منه نه این که قصد اذیت کردن کسی رو داشته باشم بیماریم مربوط به مغز و اعصابه ولی از خیلی از کاربرای اینجا بیشتر میفهمم مغزم یه مقدار متفاوت کار میکنه (خیلیاتون ممکنه همین بیماری منو داشته باشید ولی خودتون ندونید چون زیاد ناتوان کننده نیست و تو ظاهر مشخص نمیشه، مادر زادیه)🧠 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز