2777
2789
عنوان

باطل شدن چله

153 بازدید | 5 پست

خانما ترخدا اگ میدونه جواب بده :

من چله حق شناس دارم توی پریودی دادم نائب خوند. ۷ روز. روز ۷ غسل کردم و از فرداش ک روز ۸ باشه خودم خوندم. نمازامم خوندم بعد نماز مغرب ترشح قهوه ای دیدم ک خون نبود رساله میگه اگر یقین دارید که لکه ها خون نیست؛ وظیفه ای بر عهده شما نیست.

اما مرکز پاسخگویی ارتباط گرفتم همه ترشحات ملحق ب حیضه.

الان چله من باطلهه؟؟؟ اون یک روز ک از روز ۸ خودم خوندم درست نبوده؟؟؟؟ اصن اون روز لک و ترشحی نبود بعد نماز معرب بوجود اومد و بعدکامل پاک شدم اما برا محکم کاری غسل کردم

ینی امروزمجدد چله رو شروع کنم؟؟؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای مرسی عزیزم خداخیرت بده

قربونت برم مطمعن باش درسته چون اون لحظه ک خوندی پاک بودی بعدشم بقایایی ک اومده بیرون اصلا خون نبوده ترشحاتی بوده ک ممکنه هر موقعی پیش بیاد

میشه برا منم دعا کنی منم این چله رو گرفتم فردا تموم میشه دعا کن حاجتمو بگیرم

من باشم و می باشد و نی باشد و وی. کی باشد و کی باشد و کی باشد و کی

قربونت برم مطمعن باش درسته چون اون لحظه ک خوندی پاک بودی بعدشم بقایایی ک اومده بیرون اصلا خون نبوده ...

متشکرم. قبووول باشه عزیزم الهی ب حق این ماه عزیز حاجت بگیری. نشونه ای خوابی چیزی ندیدی؟؟ شمام برا من دعا کن حاجتم بگیرم خیلی دلم شکسته