2777
2789
عنوان

💍💍💍💍🍓🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 88 پست
صبوری می‌کنی میفهمم باور کن منم تو ابعاد دیگه آمدیم کمی کنارهم شاد باشیم یکم مثبت فکر کنیم از بودن ک ...

اره من صبورم درک میکنم ادما رو من توی بیمارستان بار ها بارها کتک خوردم از همرا ه های بیمارا دیگه به اصطلاح  پوست کلفت شدم😂مهم اینه من خودم باور دارم  که هیچ خطایی نمیکنم همین کافیمه

اومده نوشته یه نفر هم پس نمیزنی یا جواب منو نمیدی اینجا چت میکنی فکر میکنه بهم میریزم یا واسم مهمه بقیه چی فکر میکنن کسی که منو بشناسه میدونه اینا حرفای فیک الکی که یه ادم روان پریش مینویسه  کسی که جرفاشو باور کنه بدون پرسین ازم حکم صادر کنه یه زن ستیز به تمام معناست ولی در هر حال چقد خوبه جامعه مث شما با شعور کم نداره و افراد زیادی هستن

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

تاج سری آبجی یه دونه ای 🌹🌹♥️🌹🌹قلب نداری که دریای مهربانیه چقدر قشنگ فکر میکنی افرین بهت همفکرم ب ...

نوبت بگیر بریم😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من صبورم درک میکنم ادما رو من توی بیمارستان بار ها بارها کتک خوردم از همرا ه های بیمارا دیگه به ...

پرستاری ؟

دقیقا خودت مهمی 

چقدر وقیح متاسفم واقعا

بعد یه عضو ساده سایت این حرفو زده؟؟ اشناییت هست؟؟ 

من بابامم اینطور بهم نمگیه 😅

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
پرستاری ؟دقیقا خودت مهمی چقدر وقیح متاسفم واقعابعد یه عضو ساده سایت این حرفو زده؟؟ اشناییت هست؟؟ من ...

تکنولوژی اتاق عمل 

چه اشنایی  اخه😂😂اینا با این روش میان ادم بترسه سریع درخواستشون قبول کنه

تکنولوژی اتاق عمل چه اشنایی اخه😂😂اینا با این روش میان ادم بترسه سریع درخواستشون قبول کنه

چه عالی آفرین امشب فقط منو خوشحال کردی 

جلل الخالق 😂😂به خدا دیونه خونس 

اینا آداب معاشرت بلا یک خانم بلد نیستند فکر میکنم بچه آن 

اره من صبورم درک میکنم ادما رو من توی بیمارستان بار ها بارها کتک خوردم از همرا ه های بیمارا دیگه به ...

خودت انسان باشعور و درکی هستی بقیه هم به اینطور میبینی مکالمه باهات لذت بخشه ممنونم 🌹🌹

چه عالی آفرین امشب فقط منو خوشحال کردی جلل الخالق 😂😂به خدا دیونه خونس اینا آداب معاشرت بلا یک خانم ...

من ادب حفظ میکنم ولی یهو میبینی کلاش افغان کشیدم😂😂

معنی کلاش افغان بلد نیستم ولی بنظرم اسلحه قابلی باید باشه😂

من ادب حفظ میکنم ولی یهو میبینی کلاش افغان کشیدم😂😂معنی کلاش افغان بلد نیستم ولی بنظرم اسلحه قابلی ...

می‌دونم کسی حریفت نمیشه 😂نکیترکونی نکیترکونی یهوو منفجر می‌کنی عالی 😂کلاش افغان وای خدا 

خوشگلی شما هم یچی بگو

من هفته بعدی نامزدیم به امید خدا برام دعا کنید 

اینکه اگه کسی دوست داربن اونم دوستتون داره احترام مهمه. غیرت مرد و غرور مرد مهمه مردی که روتون غیرت داره عاشق شماست.