2777
2789
عنوان

💍💍💍💍🍓🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 88 پست
من هفته بعدی نامزدیم به امید خدا برام دعا کنید اینکه اگه کسی دوست داربن اونم دوستتون داره احترام مهم ...

امید وارم بهتربن ها واستون اتفاق بیوفته کنار هم شونه به شونه بهترین زندگی بسازید دل شادی داشته باشید وبزرگترین افتخارتون در میانسالی عاشق هم بودن باشه

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته بعدی نامزدیم به امید خدا برام دعا کنید اینکه اگه کسی دوست داربن اونم دوستتون داره احترام مهم ...

آبجی گل تبریک امیدوارم سالیان سال با هم لحظات خوشی سپری کنید 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
میشه شیوه اشناییتون و بگی

اره گلم دوست داداشم بود واسه انتخاب رشته ازش کمک گرفتم بهم پیشنهاد آشنایی داده بعد ش چون  اون زمان به درس فکر میکردم فقط و از دادشم میترسیدم😂  رد کردم بعد ۴سال تابستان توی بیمارستان محل طرح دیدمش 

اره درسته خیانته به روح روان جسم حود طرف از طرفیم نمیتونه عشق به طرف مقابلش بده و همسرش هم بیچاره تر ...

راست می‌گی واقعاً، حرفت کاملاً درسته… منم چند روز بیمار بودم و نبودم که نظری بدم ، الان که دیدم حرفات واقعاً حس آدمو تکون می‌ده، بدترین درده برای هر دو نفره

راست می‌گی واقعاً، حرفت کاملاً درسته… منم چند روز بیمار بودم و نبودم که نظری بدم ، الان که دیدم حرفا ...

اره سخته  نابود میکنه ادمو خیانت  بنظر من خیانت فقط رابطه با یکی دیگه نیست نمیدونم درسته یا نه 

زجر دادن همسر بازی روانی درست کزدن محدود کزدن دست بلند کردنم یه نوع خیانته یا حتی بدتر تعرض ولی زندگیه دیگه  

خدا بد نده چطور بودین؟خدا سلامتی بده

راست می‌گی واقعاً، حرفت کاملاً درسته… منم چند روز بیمار بودم و نبودم که نظری بدم ، الان که دیدم حرفا ...

ببخشید سوال پزشکی دارم جسارت نباش اگر ممکنه درخواستمو قبول کنید

اره سخته نابود میکنه ادمو خیانت بنظر من خیانت فقط رابطه با یکی دیگه نیست نمیدونم درسته یا نه زجر د ...

کاملاً درسته، خیانت فقط رابطه با کس دیگه نیست، هر چیزی که باعث زجر و درد بشه و اعتماد رو بشکنه نوعی خیانته. متأسفانه بعضی وقتا آدم‌ها این چیزا رو نمی‌فهمن یا کنترل نمی‌کنن» 

سپپاسگزارم، کمی بهترم، اگر ممکنه درخواست دادم سوالاتی دارم راهنمای کنید لطفا