2777
2789
عنوان

💍💍💍💍🍓🌹

694 بازدید | 88 پست

خب یه نصیحت یا جمله واسه کسایی که تازه میخوان ازدواج کنن  یا کردن بگید

منم در اواخر ۲۵ سالگی عاشق شدم 💍😘👱‍♀️و فروردین قراره برم🏃‍♀️ خونه مهرمون❤

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.صدتو نزار صدمه میبینی.هرگز تماما را رو نکن آدمها تمامت کنند رهایت میکنند 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.صدتو نزار صدمه میبینی.هرگز تما ...

قشنگ بود جمله ای همراه با امید واز پهلویی دیگر ترس واهمه ولی درست ترین جمله ای که میتونه باشه

قشنگ بود جمله ای همراه با امید واز پهلویی دیگر ترس واهمه ولی درست ترین جمله ای که میتونه باشه

دلت پیش کسی باشد تنت در آغوش دیگری هزار خطبه عقد بخوانند باز خیانت است 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دلت پیش کسی باشد تنت در آغوش دیگری هزار خطبه عقد بخوانند باز خیانت است

اره درسته خیانته به روح روان جسم حود طرف 

از طرفیم نمیتونه عشق به طرف مقابلش بده و همسرش هم بیچاره ترینه چون با عشق اومده ولی رکب خورده

و من میگم بد ترین درد میتونه باشه برای هر دو زوج 

اره درسته خیانته به روح روان جسم حود طرف از طرفیم نمیتونه عشق به طرف مقابلش بده و همسرش هم بیچاره تر ...

دقیقا درسته 

شما بنظرم عاشقید وازتون دوره درسته؟البته اگه دوست دارید بگید

چند سال پیش متارکه کردیم