2777
2789
عنوان

💍💍💍💍🍓🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 88 پست
سلام گل قشنگم مرسی ممنونم ازت قشنگم همچنین واسه تو بهترین ها🙏❤😘

ممنون قلبا خوشحال شدم  اون تایپیک خاطرات کودکی و نمی‌بینی تازه داشت یادم میاد😂 میخواستم نشون بدم جز دعوای مادرزن بحث دیگه ای هم هست خخ

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
زندگی در آرامشه دیگه جایی تخریب نکردی😂

والا از اون رو دارم گرم میکنم حس میکنم باید دوباره شروع کنم مگه من چون به پیش 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون قلبا خوشحال شدم اون تایپیک خاطرات کودکی و نمی‌بینی تازه داشت یادم میاد😂 میخواستم نشون بدم جز ...

😂😂😂😂😂فکر کن منم از چند وقت دیگه بزنم مادر شوهرم به من طعنه های طاقت فرسایی زد😂😂😂😂

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

والا از اون رو دارم گرم میکنم حس میکنم باید دوباره شروع کنم مگه من چون به پیش 😂

برنامه ریزی کن که  تلفات نداشته باشه😂

😂😂😂😂😂فکر کن منم از چند وقت دیگه بزنم مادر شوهرم به من طعنه های طاقت فرسایی زد😂😂😂😂

😂😂😂البته بعید می‌دونم ماددرشوهرت از پست بر بیاد آبجی گربه رو دم عجله بکش با تمام توان میخو‌اول محکم بکوب 😂😂😂

😂😂😂البته بعید می‌دونم ماددرشوهرت از پست بر بیاد آبجی گربه رو دم عجله بکش با تمام توان میخو‌اول مح ...

😂😂😂😂😂😂😂نه والا من خیلی مظلومم

برنامه ریزی کن که تلفات نداشته باشه😂

خدایی بی تلفات جوابه؟؟ از یه گوشه شروع میکنم کارودوباره به دست میگیرم 😂😂بیچاره خانواده تازه داشت نفس می‌کشید 🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂نه والا من خیلی مظلومم

به خدا منم از دور نگاهم میکردی میگفتی وای چقدر مظلومه کافی بود یه روز برم خونشون کلا دیدگاهشون عوض میشد🤣😂

خدایی بی تلفات جوابه؟؟ از یه گوشه شروع میکنم کارودوباره به دست میگیرم 😂😂بیچاره خانواده تازه داشت ن ...

😂😂😂😂😂امید وارم زودتری دامادت کنن از شرت خلاص شن

به خدا منم از دور نگاهم میکردی میگفتی وای چقدر مظلومه کافی بود یه روز برم خونشون کلا دیدگاهشون عوض م ...

😂😂😂چقد منی 

شوهر عمم همیشه یه انباری داشتن میگفت داخل اون انباری سگه گرگه شیره تیکه تیکه میکنن بچه هارو

😂😂😂😂😂امید وارم زودتری دامادت کنن از شرت خلاص شن

اونا از خداشونه من تن به این جریان نمی‌دم من تازه می‌خوام جوونی کنم خدا به خیر کنه🤣

من که ازدواج نکردم ولی مواظب کسایی که میخوان زندگیتو خراب کنن باش هر اتفاقی افتاد به ظاهرش نگاه نکن به باطنش نگاه کن یعنی بی‌جهت قضاوت نکن و تا از چیزی مطمن نشدی همه ی ما هم دوست داریم هم دشمن 

بر چشم شور لعنت 

من که ازدواج نکردم ولی مواظب کسایی که میخوان زندگیتو خراب کنن باش هر اتفاقی افتاد به ظاهرش نگاه نکن ...

مرسی خیلی اموزنده بود ولی کاش میشد  باطن همه رو دید بعد دوست شد با طرف ازدواج کرد 

😂😂😂چقد منی شوهر عمم همیشه یه انباری داشتن میگفت داخل اون انباری سگه گرگه شیره تیکه تیکه میکنن بچه ...

بیا بریم آزمایش ژنتیک بدیم شاید خواهر برادریم واقعا😂خالم اون طنابه بود گفتم با یه میخ به دیوار آویزون کرده میبینمش خندم میگیره اون سری بهش گفتم اینا جواب نمیده گفت منم ابدیت شدم چی فکر کردی هرچی برگ داشتم ریخت 🤣🤣🤣