2777
2789
عنوان

💍💍💍💍🍓🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 88 پست
بیا بریم آزمایش ژنتیک بدیم شاید خواهر برادریم واقعا😂خالم اون طنابه بود گفتم با یه میخ به دیوار آویز ...

بریم😂

اینباری بنظرم سرتو ببره

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بریم😂اینباری بنظرم سرتو ببره

با پنبه و چیلیه 😅اولین زن با سیاست ایران واقعا بهش افتخار میکنم مامانم میگه نمیکنه توی ولوجکو تو بچگی کنترل میکرد باید بهش تعظیم کرد😂

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
با پنبه و چیلیه 😅اولین زن با سیاست ایران واقعا بهش افتخار میکنم مامانم میگه نمیکنه توی ولوجکو تو بچ ...

از اعصاب روان درستی برخوردار بوده

مث من یه همچین بچه ای داشته باشم رفتم تو روان پزشکی

فک کردم شوهریه😅😂

اخه چکارم به این 

میدونی چیه یکسری مردا تاپیک بعدیمو بخون متوجه میشی فکر میکنن چون من شما یا یه اقای دیگه صحبت میکنیم قصد دیگه داریم تقصیر خودشونم نیست اداب معاشرتو بلد نیستن

اخه چکارم به این میدونی چیه یکسری مردا تاپیک بعدیمو بخون متوجه میشی فکر میکنن چون من شما یا یه اقای ...

دیدم تایپیکو لایکو کردم اصلا دیدی نوشت با این صحبت می‌کنی؟؟ اولا آبجی گلم هستی و احترامت واجب یعنی  همه آبجی های گل ما اینو قلبا میگم دوماه هر کسی باید حریم خودشو بدونه ارتباط افراد به خودشون ارتباط داره هر برداشتی هم دوست دارند انجام بدن بعضی لحن ها مناسب نیست 

دیدم تایپیکو لایکو کردم اصلا دیدی نوشت با این صحبت می‌کنی؟؟ اولا آبجی گلم هستی و احترامت واجب یعنی ...

اره درست میگی 

ذهن مریض باشه کاریش نمیشه کرد

من عادت کردم ببینم چیزی نگم همین بس که هیچ وقت آرامش نداره

اخه چکارم به این میدونی چیه یکسری مردا تاپیک بعدیمو بخون متوجه میشی فکر میکنن چون من شما یا یه اقای ...

باورت میشه من چند وقته اون‌تاییک قفل شد کلی خندیدیم و ازت ممنونم لبخند به‌ همه هدیه دادی عالی بود کلی هم گفتیم خندیدیم دیگه این باعث نمیشه من جایگاه خودمو در قبالت فراموش کنم

باورت میشه من چند وقته اون‌تاییک قفل شد کلی خندیدیم و ازت ممنونم لبخند به‌ همه هدیه دادی عالی بود کل ...

شما عزیز منی

ادم باید همیشه باعث خنده شادی  همنوع های خودش بشه بنظر من اصن وظیفه هر ادمیه شاد کردن هم نوع خودشو 

ولی چاره ای نیست بعضیا زبون تند تیزی دارن پاشون از گلیمشون دراز تر میکنن و از همه بدتر کافر همه را به کیش خود پندارد😂

اره درست میگی ذهن مریض باشه کاریش نمیشه کردمن عادت کردم ببینم چیزی نگم همین بس که هیچ وقت آرامش ندار ...

صبوری می‌کنی میفهمم باور کن منم تو ابعاد دیگه آمدیم کمی کنارهم شاد باشیم یکم مثبت فکر کنیم از بودن کنار هم لذت ببریم چه ایرادی داره اما هیچ چیز باعث نشه لبخند ازت گرفته بشه یا احساس ناراحتی کنی به خودت فکر کن جامعه ما اینو میطلبه باور کن 

شما عزیز منیادم باید همیشه باعث خنده شادی همنوع های خودش بشه بنظر من اصن وظیفه هر ادمیه شاد کردن هم ...

تاج سری آبجی یه دونه ای 

🌹🌹♥️🌹🌹

قلب نداری که دریای مهربانیه 

چقدر قشنگ فکر میکنی افرین بهت همفکرم

بیا بریم آزمایش بدیم به جای کار میلنگه 😅😂