ذوقعلی مدیر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5605 عنوان 💍💍💍💍🍓🌹 | مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 88 پست خب یه نصیحت یا جمله واسه کسایی که تازه میخوان ازدواج کنن یا کردن بگیدمنم در اواخر ۲۵ سالگی عاشق شدم 💍😘👱♀️و فروردین قراره برم🏃♀️ خونه مهرمون❤ چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤ 1404/08/04 | 01:38 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 5018 سلام گل قشنگم مرسی ممنونم ازت قشنگم همچنین واسه تو بهترین ها🙏❤😘 ممنون قلبا خوشحال شدم اون تایپیک خاطرات کودکی و نمیبینی تازه داشت یادم میاد😂 میخواستم نشون بدم جز دعوای مادرزن بحث دیگه ای هم هست خخ 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 5018 زندگی در آرامشه دیگه جایی تخریب نکردی😂 والا از اون رو دارم گرم میکنم حس میکنم باید دوباره شروع کنم مگه من چون به پیش 😂 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ذوقعلی مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5605 ممنون قلبا خوشحال شدم اون تایپیک خاطرات کودکی و نمیبینی تازه داشت یادم میاد😂 میخواستم نشون بدم جز ... 😂😂😂😂😂فکر کن منم از چند وقت دیگه بزنم مادر شوهرم به من طعنه های طاقت فرسایی زد😂😂😂😂 چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
ذوقعلی مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5605 والا از اون رو دارم گرم میکنم حس میکنم باید دوباره شروع کنم مگه من چون به پیش 😂 برنامه ریزی کن که تلفات نداشته باشه😂 چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 5018 😂😂😂😂😂فکر کن منم از چند وقت دیگه بزنم مادر شوهرم به من طعنه های طاقت فرسایی زد😂😂😂😂 😂😂😂البته بعید میدونم ماددرشوهرت از پست بر بیاد آبجی گربه رو دم عجله بکش با تمام توان میخواول محکم بکوب 😂😂😂 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ذوقعلی مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5605 😂😂😂البته بعید میدونم ماددرشوهرت از پست بر بیاد آبجی گربه رو دم عجله بکش با تمام توان میخواول مح ... 😂😂😂😂😂😂😂نه والا من خیلی مظلومم چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 5018 برنامه ریزی کن که تلفات نداشته باشه😂 خدایی بی تلفات جوابه؟؟ از یه گوشه شروع میکنم کارودوباره به دست میگیرم 😂😂بیچاره خانواده تازه داشت نفس میکشید 🤣🤣 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 5018 😂😂😂😂😂😂😂نه والا من خیلی مظلومم به خدا منم از دور نگاهم میکردی میگفتی وای چقدر مظلومه کافی بود یه روز برم خونشون کلا دیدگاهشون عوض میشد🤣😂 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ذوقعلی مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5605 خدایی بی تلفات جوابه؟؟ از یه گوشه شروع میکنم کارودوباره به دست میگیرم 😂😂بیچاره خانواده تازه داشت ن ... 😂😂😂😂😂امید وارم زودتری دامادت کنن از شرت خلاص شن چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
ذوقعلی مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5605 به خدا منم از دور نگاهم میکردی میگفتی وای چقدر مظلومه کافی بود یه روز برم خونشون کلا دیدگاهشون عوض م ... 😂😂😂چقد منی شوهر عمم همیشه یه انباری داشتن میگفت داخل اون انباری سگه گرگه شیره تیکه تیکه میکنن بچه هارو چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 5018 😂😂😂😂😂امید وارم زودتری دامادت کنن از شرت خلاص شن اونا از خداشونه من تن به این جریان نمیدم من تازه میخوام جوونی کنم خدا به خیر کنه🤣 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
alireza1237357 عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1146 من که ازدواج نکردم ولی مواظب کسایی که میخوان زندگیتو خراب کنن باش هر اتفاقی افتاد به ظاهرش نگاه نکن به باطنش نگاه کن یعنی بیجهت قضاوت نکن و تا از چیزی مطمن نشدی همه ی ما هم دوست داریم هم دشمن بر چشم شور لعنت
ذوقعلی مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5605 من که ازدواج نکردم ولی مواظب کسایی که میخوان زندگیتو خراب کنن باش هر اتفاقی افتاد به ظاهرش نگاه نکن ... مرسی خیلی اموزنده بود ولی کاش میشد باطن همه رو دید بعد دوست شد با طرف ازدواج کرد چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 5018 😂😂😂چقد منی شوهر عمم همیشه یه انباری داشتن میگفت داخل اون انباری سگه گرگه شیره تیکه تیکه میکنن بچه ... بیا بریم آزمایش ژنتیک بدیم شاید خواهر برادریم واقعا😂خالم اون طنابه بود گفتم با یه میخ به دیوار آویزون کرده میبینمش خندم میگیره اون سری بهش گفتم اینا جواب نمیده گفت منم ابدیت شدم چی فکر کردی هرچی برگ داشتم ریخت 🤣🤣🤣 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ذوقعلی مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5605 اونا از خداشونه من تن به این جریان نمیدم من تازه میخوام جوونی کنم خدا به خیر کنه🤣 😂😂😂😂 چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤