2777
2789
عنوان

من خیلی چاقم

14753 بازدید | 53 پست

خوهشمیکنم عاجزانه بگین چکار کنم چی بخورم این اشتهای لعنتیم کم بشه کلا غذا ببینم حالت تهوع بگیرم خواهشمیکنم ازتون حالم از چاقیم بهم میخوره اما اشتهام لعنتی مثل فیله

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اب کرفس یا عرقش یا خودش ناشنا بخور توماست کم چرب زیره بریز بخور چای سبزم سه بار در کل روز بخور.بزار فک کنم بازم بگم

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!

زیره دم کن بخور لاغر میشی . شما باید طبع غذاییتون تغییر بدی .مقدار غذاتو کم کن ب مرور خود معده ات جمع میسه . روزه بگیر . افطار چیزای سبک بخور . من دخترعموم ۱۱۴ کیلو بود الان شده ۶۵کیلو 

بهتون توصیه میکنم کتاب:آشپزی رژیمی اتکینز

از پرفروش ترین کتابهای فهرست نیویورک تایمز

برنامه ی لاغری بدون گرسنگی که به میلیون ها نفر کمک کرده وزن خود را کم کنند و در وزن مطلوب باقی بمانند.

نویسنده : دکتر رابرت سی.اتکینز

مترجم: میترا معتضد

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤