2777
2789
عنوان

از خونه رفتم جایی که کسی نمیدونه🫠

1272 بازدید | 65 پست

این روزا حالم واقعا خوب نیست نمی‌دونم بخاطر ساعت کاری زیاد همسرمه که کلا شام نخورده خوابش می بره یا یکنواخت شدن زندگیم

شاید منم نیاز به تنهایی دارم تا ببینم چه مرگمه. شامو آماده کردم گذاشتم و وسایلامو برداشتم اومدم

همسرم همیشه شبا ۱۱ میرسه خونه ولی نمیدونم امشب چطور شده که زودتر اومده و از یه ربع پیش زنگ میزنه و پیام میده. 

کاش هیچ وقت ازدواج نمی‌کردم 🙃

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجای الان بدبخت می رینه به خودش که چه کاریه 

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

پس فردا کلی تهمت هم بارت میکنه

مهم نیست برام..

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
فقط جایی باشی که یه وقت فهمید بهت شک نکنه

نه تنهام