2777
2789
عنوان

از خونه رفتم جایی که کسی نمیدونه🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 65 پست
کجای الان بدبخت می رینه به خودش که چه کاریه

حماقت🙃

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا خودتو لوس نکن برگرد صحبت کن باهاش

باشه من لوسم🙃

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

بهت حق میدم یه وقت ها واقعا آدم خسته میشه ولی اگه شوهرت شکاکه ممکنه بدتر بشه و اعتماد نکنه تهمت بزنه 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

حماقت🙃

بگو بهش کجایی بدبخت فکر میکنه خوردنت 

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

اگه از اونایی هست ک تو خونه گوشی بدست یا پای تیوی درازه حق میدم

نه اونجوری که نیست 

شب انقد دیر میاد که وقتی میاد از روز خستگی خوابش میبره 

منم آدمم از این مدل زندگی خستم

منم گاهی اینطوری میشم البته شاغل بودم الان 3 ماه استراحت میکنم شاغل بودم آنقدر فشار کاری و مسائل زندگی و بد رفتاری های همسرم زیاد میشد میرفتم ترمینال برای اولین جایی ک ب نظرم میومد بلیط میگرفتم گوشی خاموش میرفتم اون شهر ی چند روز میموندم مسافرخانه و تو شهر میچرخید بعد گوشیو روشن میکردم آنقدر زنگ میزدن چ از سر کارم چ همسرم ک پیدام میکردن برمیگشتم حالم بهتر میشد تنهایی گاهی روح و روان آدمو آرامش میده

خوب ی خبر میدادی قبلش. میگفتی نیاز دارم به استراحت و تنهایی

میگفتم خنده ش میگرفت 

من صبح تا شب تو خونه تنهام دیگه چه تنها بودنی؟

باشه من لوسم🙃

من شوهرم از صبح نیست ظهر۲میاد میخوابه ۴ میرهتا ۱۲ شب بعد من بهش میگ چ خبرمیگه سلامتی ی شام بخوره ..خیلی نیاز داشته باشه بیاد سمتم ..کل مکالممون همینه  ..منم خستم ولی چاره چیه خدابزرگه

منم گاهی اینطوری میشم البته شاغل بودم الان 3 ماه استراحت میکنم شاغل بودم آنقدر فشار کاری و مسائل زند ...

چقدر خوب چقدر نیاز دارم به مسافرت تنها شوهرتون حساس نبود بعد تهمت نمیزد یا مشکلی پیش نمیومد ؟

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

نه اونجوری که نیست شب انقد دیر میاد که وقتی میاد از روز خستگی خوابش میبره منم آدمم از این مدل زندگی ...

فقط بخاطر ساعت کاریش ناراحتی؟من چی بگم شوهرم 7 صبح میره تا 2 شب 3 تا بچه دارم همه کاراشون با خودمه بخدا یه وقتایی 4 تایی باهم مریض میشیم حتی شوهرم نیست که مارا ببره دکتر ولی زندگیه دیگه باید تحمل کرد

فقط بخاطر ساعت کاریش ناراحتی؟من چی بگم شوهرم 7 صبح میره تا 2 شب 3 تا بچه دارم همه کاراشون با خودمه ب ...

بخاطر ساعت کاریش، بخاطر تفریح نداشتن و...

حتی شامو تا میکشم خوابش برده 

من اینجوری نمیتونم زندگی کنم