2821
2789

من زیاد در روز استغفار تکرار می‌کردم و پزشکان گفتید  که من عقیم هستم و دو بار طلاق گرفتم.  الحمدلله سه فرزند به دنیا آوردم و با بهترین مرد دنیا ازدواج کردم، پس استغفار را متوقف نکنید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

می‌خواهم تجربه‌ام را با شما در میان بگذارم تمام وقت ذکر استغفرالله و صلوات تکرار کردم مشکل هورمونی ام برطرف شد من و همسرم خیلی با هم اختلاف داشتیم به لطف خداوند آلان دیگه دعوایی نمیکنم و خیلی خوشبختی هستیم

من به سحر و جادو مبتلا شدم و به مدت ۶ ماه مدام استغفار، ذکر خدا و تلاوت سوره بقره می‌کردم. الحمدلله خداوند سحر و جادو را از من برطرف کرد و همه امورم را آسان نمود. حمد و سپاس مخصوص خداوند، پروردگار جهانیان است

الحمدلله، به لطف و عنایت الهی سوره بقره تلاوت میکنم و ذکر استغفرالله زیاد تکرار میکنم و طلب آمرزش از الله سبکی در بدن و انرژی زیاد پیدا کرده‌ام و شغل پر درآمد پیدا کردم خداوند ما را ثابت قدم بدارد

من در یک کشور اروپایی زندگی می‌کنم، بیش از ۱۵ سال به فیلم‌های مستهجن معتاد بودم، هر بار توبه می‌کردم و دوباره به فیلم، سریال و گوش دادن به موسیقی برمی‌گشتم. به  بیماری‌ و اختلالات در زندگی و جادوی مبتلا شدم، اما خدا را شکر که خدا مرا هدایت کرد با کمک خدا سوره بقره و استغفار را شروع کردم. و اکنون از مستهجن و بی‌حیایی متنفرم. نگاهم را پایین می‌اندازم. نمی‌توانم تحمل گوش دادن به آهنگ را داشته باشم. فیلم یا سریال تماشا نمی‌کنم. خدا را شکر، خدا مرا هدایت کرد. نامزد کردم . هنوز اختلالاتی دارم، شکر خوبم

دنبال شغل بودم اما بخاطر درد پام خیلی کار های سنگین نمیکردم صلوات استغفار تمام وقت تکرار کردم که یهو یکی بهم پیشنهاد کاری داد تو یه بیمارستان بخش پزیرش هستم

ماهی ۲۰ میلیون تومان حقوقم هست

سلام وقت بخیر خدمت شما عزیزان 

من پسرم امسال کنکور داشت مصاحبه فرهنگیان رد شد دیگر هیچ امید به قبول شدنش نداشتیم تا اینکه به خواست خدا با کانال شما آشنا شدم شروع کردم به صلوات استغفار تا جایی که بعضی وقتها که از خواب بیدار میشدم باز زبانم به استغفار و صلوات بود الحمدلله تا امروز که جواب اومد به طور غیر منتظره ای فوریت های پزشکی قبول شد که دوست داشت ونزدیکترین شهر قبول شد ومن الحمدلله به آرزوم رسیدم

سلام

می خواهم تجربه خودم را از استغفار صلوات و صدقه با دوستان اعضای کانال در میان بگذارم برادرم معتاد بود بعد از هفده سال ترک کرد خیلی مردم آزار بود خودمان یک لحظه از دستش آسایش نداشتیم الان اصلا انگار آدم دیگری شده خیلی مودب با همه در ضمن کار می‌کنه نماز میخونه خدارا شکر میکنم الحمدالله. 

یکی از فامیلامون مارا طلسم کرده بود

خانه ما پر از دعوا و اختلاف شده بود

رزق و روزی ما کم شده بود پول داشتیم 

زمین خانه هیچی برکت نداشت همه از ما دوری میکردند بدونه اینکه در حق کسی بدی کرده باشیم

پیش دعا نویس زیاد رفتیم حالمون بد وبدتر می شد تا با کانال شما آشنا شدم اعضای خانواده شروع کردیم به صلوات استغفار صدقه خواندن سوره بقره

دوستان عزیزم خواهشاً پیش دعا نویس نروید باور کنید مشکلاتتان بیشتر می شود 

کسی که مارا طلسم کرده بود زندگی خودش و بچه هایش نابود شد

ماهم از دست مشکلات نجات پیدا کردیم

باور کنید خودم از معجزه استغفرالله لاحول ولا قوة الا بالله و صلوات 

شگفت زده شده ام

از شما و کانال بسیار خوبتون تشکر میکنم اجرتون باالله

صلوات استغفرالله تمام روز تکرار میکنم پدر مادرم با هم خیلی اختلاف داشته مشکل پدر و مادرم حل شد آنها سال‌ها با هم اختلاف داشتند دیگه با هم دعوا نمی‌کند خیلی خوبی شده

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز