2821
2789

یک برادر معتاد دارم که سالها از ما دور بوده و اصلا اوضاع و احوال خوبی نداشت

خیلی وضعیتش بد بود کارتن خواب بود تزریق میکرد و دور از ما زندگی میکرد و حتی سالی یکبار به ما سر نمیزد

ما هم خیلی ناامید شدیم. مادرم ذکر استغفرالله زیاد تکرار میکرد مدتها مادرمو در حال خواندن نماز شب میدیدم،گاهی #نصف_شب آنقدر #دعا میکرد و اشک میریخت که از خواب بیدار میشدم

الله تعالی یک مردی را سر راه برادرم قرار داد و اونو برد کمپ بستری کرد،به #لطف_خدا و بعد از اون زحمت های آن آقا اکنون برادرم از آن بدبختی نجات پیدا کرده همیشه به ما سرمیزنه و حالش خیلی خوب شده الحمدلله الحمدلله

روز به روز بهتر میشه و ماهم خیلی خوشحالیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام من از وقتی که توکانال رقیه شرعی عضوشدم من روکه راهنمایی کرده با گفتن صلوات واسغفرالله لاحول ولاقوه الابالله و

استفاده از آب رقیه شده خواندن سوره بقره توصیه کرده الحمدالله قرض زیاد داشتیم الان خیلی کم شده شوهرم شغل با درآمد خوبی پیدا کرده با شوهرم زیاد دعوام میکردم الان یک ماه میشه این مشکلم برطرف شده حتی با مادرم قهرمیکردم الحمدالله این هم برطرف شده واقعا الان تجربه کردم عالیه کانال رقیه شرعی

سلام و خسته نباشی وقتتون بخیر

سه چهار ساله #سردرد شدید داشتم و با هیچ قرص و آمپولی دردم کم نمیشد دو ماهه شب و روز تمام #صلوات میفرستم و #استغفرالله  زیاد تکرار میکنم الان نه سردرد دارم نه هیچی و وضع مالیم هم خوب شده و احساس سبکی میکنم اصلا به هیچ وجه حاضر نیستم هیچ گناهی بکنم.

سلام پانصد میلیون بدهکار شدم هیچی نداشتم وضعیت سخت دردناک دوستم بهم پیشنهاد داد تمام وقت به طور مداوم استغفار صلوات تکرار کنیم منم شروع کردم تمام وقت ذکر استغفرالله و صلوات تکرار کردم به لطف الله در مدت کم تونستم بدهی‌هام پرداخت کنم و شکر خدا وضعیت زندگیم خیلی خیلی خوبه شده

به لطف خدا و به‌ سبب تکرار زیاد استغفار باایمان شدیم. ارتباطم با خدا بسیار محکم شد، و الحمدلله به‌سبب استغفار،  از گناهان، غیبت و سخن‌چینی را رها کردم؛ و هر آنچه را خدا حرام کرده رها کردم و زمانی دست‌هایم در گناه آلوده بود، مانند رقص‌ها، جشن‌ها و اختلاط‌ها، ترک کردم. اگر لطف خدا نبود، همچنان گمراه می‌ماندم

به سبب تکرار زیاد استغفار همه مشکلاتم برطرف شده و دعاهام قبول میشود

عرض سلام و وقت بخیر

ببخشید بنده مدتی میشه ذکر استغفار را شروع

کردم زندگیم آروم شده رزق و روزیم بیشتر شده .

فقط قصد بارداری دارم که ان شاالله زودتر نتیجه بگیرم .از شما و اعضای کانال التماس دعا دارم.🌹

سلام علیکم

بچه دار نمیشدیم  چند بار به دکتر ومتخصص های خوب مراجعه کردم باز هم نتیجه نداد

با همسرم حرف زدیم گفتیم  هر روز ذکر استغفرالله تکرار کنیم  پس شروع کردیم به مداومت بر استغفار کمتر از دو ماه نگذشته بود  که متوجه شدم باردار هستم

و مشکلات دیگه داشتیم با تکرار زیاد ذکر استغفرالله مشکلاتم برطرف شده الحمدلله

پدرم اعتیاد داشته  تمام وقت  ذکر استغفرالله لاحول ولاقوة الابالله و صلوات تکرار کردم و نصف شب خیلی خیلی دعا میکردم بابام اعتیاد ترک کنید بعد از چند ماه به لطف خداوند پدرم اعتیاد ترک کرده

سلام 

من درزندگیم مشکلات بسیار زیاد داشتم به برکت استغفار صلوات دخترم با پسر بسیار خوبی ازدواج کرد رزق وروزیمون هم خیلی خوب شده واخلاق شوهرم هم خیلی خیلی بهتر شده یعنی عالی شده .کلا از استغفار صلوات برای من برکات زیادی داره. هیچ وقت از استغفار صلوات غافل نشید

دو ماهی میشه که درگیر بیماری دل درد همسرم شدیم اول گفتن میکروب معده هست دو هفته دارو خورد زیاد فرقی نکرد

یه تست غربالگری سرطان هم داده بود گفتن مشکوک هست دوباره اون هفته گفتن باید آزمایش رو تکرار کنی ، تا اینکه دیروز خدا را صد هزار مرتبه شکر گفتن که تست سرطان منفی هستش و میکروب معده هم خیلی کم شده

ذکر استغفرالله لاحول ولاقوة الابالله  زیاد تکرار کردم و زیاد صدقه دادم خدا را شکر همسرم خوبه شده