با سلام خدمت همه اعضای کانال و عزیزانی ک این کانال رو تشکیل دادن تا راهنمای ما باشن
منم خاستم نتیجه ای رو ک از ذکر استغفرالله لاحول ولاقوة الابالله گرفتم رو با شما دوستان ب اشتراک بزارم
من یک مادر هستم ک 22 ساله ازدواج کردم توی این 22 سال همیشه خدا ب مردم بدهکار بودیم من هیچ وقت تو خونه شوهرم حتی 2 میلیون پول ندیده بودم
اینا همش ب خاطر این بود ک شوهرم همیشه خدا از کار کردن فراری بود و کار نمیکرد
از همون اول زندگی من چون اخلاقم برعکس شوهرم همیشه عاشق فعالیت و کار کردن بودم از طرفی هم شوهرم کار ک نمیکرد بعد چند ماه سمت اعتیاد رفت و معتاد شد
من انگار ثانیه ثانیه زجر کشیدم و سوختم و ساختم آرایشگری. خیاطی کارگری سر زمین مردم و هرکاری ک پیش میومد انجام میدادم و کار خونه هم ک گردن من بود واقعا گاهی از این زندگی حیرون بودم ب کی بنالم ک درکم کنه. کم میآوردم
واقعا الان ک فکر میکنم چ زجری کشیدم
چن ماه پیش نزدیک ب 3 ماه پیش برای من مشکلی پیش اومد و همه چی طوری پیش رفت ک از طریق خواهرم با این کانال رقیه شرعی آشنا شدم ک سوال جوابم رو بپرسم
وقتی ب کانال وارد شدم و نتایج دوستان رو خوندم واقعا جذب شدم و همش منتظر بودم کسی نتیجه ذکر هارو بفرسته و من با اشتیاق بخونم و از روز اول خودم هم مداوم و پیگیر ذکر استغفرالله لاحول ولا قوه الا بالله رو ورد کردم و یکسره ذکر رو میگفتم
توی این دوماه و چن روز. شوهرم براش کار پیداشد دنبالش رو گرفت و الان حدود یک ماهی هست ک سر کار میره حالا با ی ذوق و شوقی ک من توی 22 سال اصلا ندیده بودم و همین ک میاد خونه زود پیگیر ک زودتر کار بگیره خدا رو شکر میکنم
توی این مدت 20 میلیون قرض داشت ک تسویه کرده
خدارو هزاران هزار بار شکر ک مقداری هم پسنداز کرده
پسرم ک ب عنوان هنرجو دنبال ی کار برای یادگیری بود گیر نمیومد حتی ب چند شهر دور هم رفت باز برگشت. الان یک ماهه تو مکانیکی مشغول یادگیری شده و باز خدارو شکر میکنم
میدونم ک بهتر و بهتر هم میشه و صبح تا شب ذکر رو ورد زبانم کردم و تا زنده باشم ادامه میدم
شرمندم ک متن حرفام زیاد شد
ولی میخام بگم با گفتن ذکر استغفرالله و صلوات واقعا دریچه های رزق و روزی ب روتون باز میشه امیدوارم همه عزیزان ب نتایج عالی برسن❤️