2821
2789

از ثمرات استغفار شغل خوبه پیدا کردم

به برکت استغفار  یک مشکل خانوادگی که سالها ادامه داشت و باعث دوری و مشکلات فراوان شده بود پایان یافت.این مشکل بدون هیچ دلیل روشن یا قانع کننده ای اتفاق افتاده بود.سبحان الله خیلی ساده و بدون هیچ مقدمه ای حل شد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منو شوهرم هروقت نماز میخونم اذکار صبح گاهی میگم بیشتر استغفرالله ربی و اتوب الیه و استغفرالله لاحول و لاقوة و صلوات  میگم حتی موقعی که کار روزمره انجام میدم یاخودم دائم تکرار میکنم خیلی بهم آرامش میده خدا بیشتر بهم رحم می‌کنه تا اون چیزی می‌خوام برسم کاش همه میخوانندن میدونستن چقدر این ذکرها آرامش و امنیت میده کمک مون می‌کنه چه در این دنیا و تو دنیا آخرت شکرگزاری حتماً بگید  از کانال خوب تون تشکر میکنم خدا خیرتون بده انشاالله 🤲 همه به ارزوهاشون برسن عاقبت بخیر باشن الهی آمین 🤲 یارب العالمین

استغفرالله زیاد تکرار میکنم از گناه متنفر شدم ... به خدا بسیار نزدیکتر شدم خداوند عبادت شب را برایم آسان کرده است. آسان شدن امور و آمدن رزق از جایی که گمانش را نمیکنم،خداوند من را از بیماری های مزمن شفا داد،ثبات و آرامش درونی دارم.

بعد از حدود ۳ماه و نیم ذکر استغفرالله لاحول ولاقوة الابالله و مداوم،صلوات فرستادن بر پیامبر ،خواندن اذکار صبح و عصر،خواندن نماز صبح در مسجد،خواندن نمازشب،طلب بخشش از کسانی که به آن ها ظلمی کردم،ترک گناهان پنهانی  مدتی طولانی  بیکار بودم

امروز با شرکتی قرارداد بستم که حتی خوابش را هم نمی دیدم. با حقوق خیلی بالا

دوقلو باردار شدم.قبل از استغفار از ۲بیماری که مانع بارداری بودند رنج میبردم.شروع به استغفار کردم برای مدت ماهها و یک ماه قبل از بارداری صلوات را هم اضافه کردم.

از شما می‌خواهم که تجربه ام را منتشر کنید

السلام علیکم ورحمه الله وبرکاته 

من تقریباً دو ماه پیش یه مریضی داشتم

پام درد میکرد و کبود میشد رفتم پیش دکتر 

و چند روز بعد یکی از دوستام بهم کانال شما رو معرفی کرد و گفت که ذکر استغفرالله رو بگو انشالله هم مشکلت حل میشه 

من شروع کردم به گفتن استغفرالله تقریباً دو ماه 

گفتم پا هام خیلی کم درد می‌کنه 

ذکر استغفرالله سبب شد من کار پیدا کنم 

خداوند همه رو هدایت کنه

ذکر استغفرالله سبب شد چندین مشکلم شد حل شود 

داداشم از زندان آزاد شد 

خداوند از شما راضی باشه

۱۳سال زندگیم در تنگنا بودم طلاق گرفتم و در سختی زیاد  بودم.نمیدانستم گناهان زیاد باعث این اتفاقات شده  از بسیاری از گناهان توبه کردم.و  صبح تا شب تمام وقت ذکر استغفرالله تکرار کردم شغل خیلی خوبه پیدا کردم و همچین پیشرفت ها و تسهیلات فراوان در امورم نصیبم کرد.خدایا حمد و سپاس شایسته توست

سلام وقت تون بخیر

من مدتی هست وارد کانال رقیه شرعی شدم

و به واسطه ی داستان هایی که خوندم تصمیم گرفتم ذکر استغفار رو شروع کنم.

خدا رو هزار مرتبه شکر که روزانه به مدت طولانی استغفار میگم

منی که به شدت اهل گناه بودم تا حد ممکن ازش دورشدم

و اصلا نماز نمیخوندم

ولی به لطف خدای مهربونم

و کانال زیباتون برای نماز صبح هم بلند میشم..و تا حدود زیادی آرامش نصیبم شده

و بازم ادامه بدم برای رسیدن به آرامش واقعی و رسیدن به امورم

توکل به خدا

السلام علیکم ورحمه الله وبرکاته الله تعالی خواهرم ثابت قدم وعاقبت بخیرتون کنه که سبب خیرشدین،من چندوقت پیشم براتون پیام فرستادم که ازلحاظ مالی درمضیقه بودم ازطریق آشناشدن شما با استغفار بحمدلله ازجایی که فکرشم نمیکردم مشکلم حل شده ازاون تاریخ برکت دررزقم دوچندان شده، بعدازمدتها یه مشکلی برام پیش اومد به هیچ طریقی حل شدنی نبود وبحدی ازلحاظ روحی بهم ریختم خدا پناهم بده ب خودکشی فکرکردم ،تنها راهی که تونستم به ارامش برسم ومشکلم حل بشه ذکر استغفار صلوات بودش، الانم یه خواسته ی از الله تعالی دارم بامداومت بر ذکر استغفار صلوات باذن الله ب اونم میرسم ،ازتون میخوام درکنار ذکر استغفار صلوات نمازتهجدو تلاوت قران بالاخص سوره ی بقره روفراموش نکنیدکه معجزه میکنه.الله همه ی ماوببخشه و ان شاء الله که جزء ذاکرین باشیم.🌷🌷

با سلام خدمت همه اعضای کانال و عزیزانی ک این کانال رو تشکیل دادن تا راهنمای ما باشن 

منم خاستم نتیجه ای رو ک از ذکر استغفرالله لاحول ولاقوة الابالله گرفتم رو با شما دوستان ب اشتراک بزارم 

من یک مادر هستم ک 22 ساله ازدواج کردم توی این 22 سال همیشه خدا ب مردم بدهکار بودیم من هیچ وقت تو خونه شوهرم حتی 2 میلیون پول ندیده بودم 

اینا همش ب خاطر این بود ک شوهرم همیشه خدا از کار کردن فراری بود و کار نمی‌کرد 

از همون اول زندگی من چون اخلاقم برعکس شوهرم همیشه عاشق فعالیت و کار کردن بودم از طرفی هم شوهرم کار ک نمی‌کرد بعد چند ماه سمت اعتیاد رفت و معتاد شد 

من انگار ثانیه ثانیه زجر کشیدم و سوختم و ساختم آرایشگری. خیاطی کارگری سر زمین مردم و هرکاری ک پیش میومد انجام می‌دادم و کار خونه هم ک گردن من بود واقعا گاهی از این زندگی حیرون بودم ب کی بنالم ک درکم کنه. کم می‌آوردم 

واقعا الان ک فکر میکنم چ زجری کشیدم

چن ماه پیش نزدیک ب 3 ماه پیش برای من مشکلی پیش اومد و همه چی طوری پیش رفت ک از طریق خواهرم با این کانال رقیه شرعی آشنا شدم ک سوال جوابم رو بپرسم 

وقتی ب کانال وارد شدم و نتایج دوستان رو خوندم واقعا جذب شدم و همش منتظر بودم کسی نتیجه ذکر هارو بفرسته و من با اشتیاق بخونم و از روز اول خودم هم مداوم و پیگیر ذکر استغفرالله لاحول ولا قوه الا بالله رو ورد کردم و یکسره ذکر رو میگفتم 

توی این دوماه و چن روز. شوهرم براش کار پیداشد دنبالش رو گرفت و الان حدود یک ماهی هست ک سر کار میره حالا با ی ذوق و شوقی ک من توی 22 سال اصلا ندیده بودم و همین ک میاد خونه زود پیگیر ک زودتر کار بگیره خدا رو شکر میکنم 

توی این مدت 20 میلیون قرض داشت ک تسویه کرده 

خدارو هزاران هزار بار شکر ک مقداری هم پسنداز کرده

پسرم ک ب عنوان هنرجو دنبال ی کار برای یادگیری بود گیر نمیومد حتی ب چند شهر دور هم رفت باز برگشت. الان یک ماهه تو مکانیکی مشغول یادگیری شده و باز خدارو شکر میکنم 

میدونم ک بهتر و بهتر هم میشه و صبح تا شب ذکر رو ورد زبانم کردم و تا زنده باشم ادامه میدم 

شرمندم ک متن حرفام زیاد شد 

ولی میخام بگم با گفتن ذکر استغفرالله و صلوات واقعا دریچه های رزق و روزی ب روتون باز میشه امیدوارم همه عزیزان ب نتایج عالی برسن❤️