السلام علیکم و رحمه الله
میخواهم تجربهای شگفتانگیز و فراموشنشدنی از زندگیام را با شما عزیزان در میان بگذارم؛ تجربهای که در سال۱۴۰۰ مسیر زندگیام را به کلی تغییر داد.
🔹سالها با مشکلات فراوان دستوپنجه نرم میکردم؛ تنگی معیشت، غم و اندوه، بیکاری و اختلافات خانوادگی مرا به شدت خسته کرده بود. گاهی آنقدر ناامید میشدم که حتی نماز را ترک میکردم و شب و روزم پر از اشک و اندوه بود.
🔸منزل ما کوچک و در محلهای پر سر و صدا بود. بارها از الله خواسته بودم خانهای آرام و دو طبقه در کوچهای بنبست نصیبمان کند تا بتوانم در سکوت و آرامش به حفظ قرآن بپردازم.
از طرفی خواهرم مجرد بود و اختلافاتش با مادرم فضای خانه را پر از جدال کرده بود. همچنین من سالها پس از فارغالتحصیلی بیکار بودم و هر کاری را امتحان میکردم بیثمر میماند. تنها دعایم این بود که خدایا کاری نصیبم کن که تا ظهر مشغول باشم و بعدازظهر در خلوت به حفظ قرآن برسم.
از همان روز تصمیم گرفتم هر شب یکبار کامل سوره مبارکه بقره را تلاوت کنم. این کار را با مداومت ادامه دادم؛ و ذکر استغفرالله و صلوات زیاد تکرار کردم
و ناگهان پس از چند ماه، فضل الهی درهای بسته را گشود:
خواهرم ازدواج کرد و زندگیاش سامان یافت.
خداوند خانهای دوطبقه در کوچهای آرام نصیبمان کرد، دقیقاً همانگونه که دعا کرده بودم.
شغلی مناسب پیدا کردم؛ کاری که فقط تا ظهر مشغولم و بعدازظهر را به قرآن اختصاص میدهم.
اکنون هر روز صبح سر کار میروم و عصرها در طبقه بالای خانهام، در آرامش کامل، به حفظ کلامالله مشغولم؛ نه سر و صدایی هست و نه مزاحمتی.
از صمیم قلب توصیه میکنم با ایمان و یقین، سوره بقره را تلاوت کنید و صلوات استغفار زیاد تکرار کنید نتیجه را به چشم خود ببینید.