2821
2789
اینارو من تایپ نکردم نتایج بقیس یا ترجمه شدست منم تازه 5 روزه شروع کردم استغفارو

ممنون 

کاش میگفتی روزی چند بار بگیم

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الله بهم توفیق داد روزانه استغفار تکرار کنم مشکلاتم چنان راحت حل میشد خودم تعجب میکردم مشکل داشتم طوری حل شد اصلا اتفاقی نیوفتاده یعنی بهم تهت زده بودن الله به فضلش حل کرد 

مشکل خونه داشتم الله به فضلش و به برکت استفغار چنان حل کردم خودم حیران ماندم 

به برکت استغفار مشکلاتم حل شد اگر بخوام دونه به دونه بگم تعجب میکنید چطور این مشکلات حل شد فقط امید و توکل به الله داشته باشید به مخلوق دل امیدوار نباشید همه کارها رو به الله بسپارید

سلام به خدا قسم، قبل از اینکه توبه کنم، خیلی ناراحت بودم. تمام وجودم پر از غم بود. از خودم متنفر بودم، اما از وقتی که توبه کردم، زندگی‌ام تغییر کرد. حالا نمازهایم را سر وقت می‌خوانم. در درونم آرامش، سکون و آرامش دارم. خدایا، غم و اندوه هر مسلمانی را برطرف کن.

السلام علیکم و رحمه الله

می‌خواهم تجربه‌ای شگفت‌انگیز و فراموش‌نشدنی از زندگی‌ام را با شما عزیزان در میان بگذارم؛ تجربه‌ای که در سال۱۴۰۰ مسیر زندگی‌ام را به کلی تغییر داد.

🔹سال‌ها با مشکلات فراوان دست‌وپنجه نرم می‌کردم؛ تنگی معیشت، غم و اندوه، بیکاری و اختلافات خانوادگی مرا به شدت خسته کرده بود. گاهی آن‌قدر ناامید می‌شدم که حتی نماز را ترک می‌کردم و شب و روزم پر از اشک و اندوه بود.

🔸منزل ما کوچک و در محله‌ای پر سر و صدا بود. بارها از الله خواسته بودم خانه‌ای آرام و دو طبقه در کوچه‌ای بن‌بست نصیبمان کند تا بتوانم در سکوت و آرامش به حفظ قرآن بپردازم.

از طرفی خواهرم مجرد بود و اختلافاتش با مادرم فضای خانه را پر از جدال کرده بود. همچنین من سال‌ها پس از فارغ‌التحصیلی بیکار بودم و هر کاری را امتحان می‌کردم بی‌ثمر می‌ماند. تنها دعایم این بود که خدایا کاری نصیبم کن که تا ظهر مشغول باشم و بعدازظهر در خلوت به حفظ قرآن برسم.

از همان روز تصمیم گرفتم هر شب یک‌بار کامل سوره مبارکه بقره را تلاوت کنم.  این کار را با مداومت ادامه دادم؛ و ذکر استغفرالله و صلوات زیاد تکرار کردم

و ناگهان پس از چند ماه، فضل الهی درهای بسته را گشود:

خواهرم ازدواج کرد و زندگی‌اش سامان یافت.

خداوند خانه‌ای دوطبقه در کوچه‌ای آرام نصیبمان کرد، دقیقاً همان‌گونه که دعا کرده بودم.

شغلی مناسب پیدا کردم؛ کاری که فقط تا ظهر مشغولم و بعدازظهر را به قرآن اختصاص می‌دهم.

اکنون هر روز صبح سر کار می‌روم و عصرها در طبقه بالای خانه‌ام، در آرامش کامل، به حفظ کلام‌الله مشغولم؛ نه سر و صدایی هست و نه مزاحمتی.

از صمیم قلب توصیه می‌کنم با ایمان و یقین، سوره بقره را تلاوت کنید و صلوات استغفار زیاد تکرار کنید نتیجه را به چشم خود ببینید.

استغفار صلوات زیاد تکرار کردم سیگار را بعد از ۸ سال ترک کردم. خودارضایی را ترک کردم همچنین از شر تمام گناهان گوشه‌گیری، اعتیاد به پورنوگرافی و خودارضایی خلاص شدم شغل خیلی خوبی پیدا کردم

در زندگی‌ام مشکلات زیادی داشتم. دخترم سه سال بود که نامزد کرده بود، ولی نامزدش ناگهان تصمیم گرفت نامزدی را به هم بزند. پسرم هم می‌خواست شهریه‌ی دانشگاهش را پرداخت کند، ولی پول نداشتیم.

من و همسرم تصمیم گرفتیم سه ماه به طور مداوم استغفار کنیم. بعد از سه ماه، پسرم آمد و گفت که دیگر نمی‌خواهد دانشگاه برود، و من گفتم: «خیر است، خدا حتماً چیز بهتری در نظر دارد». من ادامه دادم به استغفار و خواندن سوره بقره.

یک ماه و نیم بعد از به‌هم خوردن نامزدی، نامزد سابق دخترم برگشت و خواستگاری‌اش کرد و ازدواج کردند. اما ما هنوز پول لازم برای دانشگاه پسرم را نداشتیم، و در خانه تقریباً چیزی نمانده بود.

ما قطعه زمینی داشتیم که در آن درخت کاشته بودیم. سال‌ها آرزو داشتم آن را بفروشم، ولی موفق نشده بودم. این بار تصمیم گرفتیم زمین را بفروشیم. شوهرم رفت و با یکی از اقوامش صحبت کرد و او فوراً گفت که می‌خواهد زمین را بخرد. قیمت مشخص شد و خدا خواست که او بلافاصله پول را پرداخت کرد.

ما توانستیم همه‌ی بدهی‌هایمان را بدهیم و بخش بزرگی از مشکلات مالی‌مان حل شد.

به خدا قسم، این اتفاق درست در زمانی افتاد که ما به شدت در تنگنا بودیم، ولی خداوند با فضل خودش راه را باز کرد.

پول زمین را گرفتیم، زمین هنوز در اختیار خودمان ماند، و توانستیم قسمت بزرگی از بدهی‌ها را بپردازیم.

الحمدلله رب العالمین.»

تصمیم گرفتم استغفار تکرار کنم و پس از آن احساس آرامش و اطمینان پیدا کردم. همچنین مصرف سیگار را ترک کردم و تجارت من هم خیلی  بهتر شد. بعد از آن، هر روز سوره بقره را تلاوت میکنم  احساس آرامش و برکت در خانه و تجارت خود دارم امیدوارم خداوند به شما نیز برکت دهد.

من تسبیحی خریدم و شروع به گفتن استغفار کردم. تمام وقت به طور مدام ذکر استغفرالله تکرار میکنم الحمدلله و سپاس خدا را، آرامش و آسایش خاصی در قلبم احساس کردم و سکینه‌ای در خانه‌مان برقرار شد و مشکلات یکی‌یکی برطرف شدند.سپاس خدا را، از آن زمان تا امروز برکات فراوانی دیده‌ام: خداوند مرا با روزی‌های بی‌حساب غرق کرد، در کارم گشایش پیدا شد، آرامش و اطمینان در سینه‌ام نشست، و خداوند مرا از شر انسان‌هایی که آزارم می‌دادند دور کرد.

به فضل و کرم پروردگار، به یقین رسیدم که استغفار درهای بسته را می‌گشاید، روزی را زیاد می‌کند و دل را آرام می‌سازد.

از خداوند می‌خواهم که همگی‌مان را مشمول رحمت، گشایش، روزی گسترده و آرامش قلب گرداند