2777
2789
عنوان

ب قمر در عقرب اعتقاد دارید آیا

122 بازدید | 17 پست

ی دوستی دارم وقتی قمر در عقرب میشه خیلییی اعصابش خورد میشه تازه خودشم میفهمه کی ها قمر در عقرب و میتونه حساب کنا علوم غریبه بلده گه گاهی میگه رو مخم نرو قمر در عقرب اعصابم خورده نظرتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بعضی از تقویما میزنه دیگه حساب کردن نمیخواد نهایت یه سرچ میکنی

نه اینجوری نیست میدونم میتونه حساب کنه خیلی وقتا حتی میگفت تقویم اشتباه گفته و میدیدم درست میگه ب سری پیدا بودن میگفتن مثلا فلان روز تو تقویم اشتباه

ن مودی نیست آخه فقط وقت قمر در عقرب اعصابش خورد میشه پاچه همرو میگیره حالت عادی به شدت با شخصیت

اگه یه همچین اتفاقی باعثش قمر در عقرب باشه ، باید حال تموم جهان اون روز داغون باشه ، دزدی و قتل به صورت عجیبی بیشتر باشه ، که اینجوری نیست 

دوست شما مغزش حرفهای ایمانش و گوش میده ، ایشون ایمان و اطمینان دارن قمر در عقرب باعث بد شدن حالشون میشه و به صورت عجیبی مغز این دستور و می پذیره ، من یه همچین احتمالی میدم 

اگه یه همچین اتفاقی باعثش قمر در عقرب باشه ، باید حال تموم جهان اون روز داغون باشه ، دزدی و قتل به ص ...

نه اینکه از قصد اینجوری کنه یا مغزش فرمان بده نیست مثلا اون روز کارش ب مشکل میخوره یا مثلا یکی میره رو مخش یا مثلا خانوادش چیزی میگن بهش کلا ی چیزی میشه ک باعث اعصاب خوردیش بشه همیشه اینجوری نیست ولی چندین بار اینجوری بوده