20sisi مدیر استارتر عضویت: 1404/10/11 تعداد پست: 12 عنوان خودمو کوچیک کردم بنظرتون 83 بازدید | 5 پست اینکه با نامزدم گفتم حس میکنم دوسم نداری کوچیک شدم پیشش و اونم فقط گفت حسن اشتباهه فقط همین دیروز | 02:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12268 اینو دخترا اصولا خیلی میگن کجاش کوچیک شدنه واسه جلب محبته و لوس شدن و.. من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
زردالوطلایی_صورتی عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 714 سنتی بوده ازدواجتون؟عشق و علاقه به مرور به وجود میاد
20sisi مدیر استارتر عضویت: 1404/10/11 تعداد پست: 12 سنتی بوده ازدواجتون؟ عشق و علاقه به مرور به وجود میاد اره سنتی ولی انتخاب خودش بودم