2777
2789
عنوان

گشادی واژن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8758 بازدید | 139 پست
واقعا؟باشه از الان شروع میکنم تا کی درست میشه اخه؟🥺شکممو با کمربند محکم ببندم؟

اره بابا اصلا نگران نباش شکمتو اگه تونستی ببند ولی منظورم شرمنده قسمت واژنت بودکه خودتو سفت کنی درطول روز هی انجام بده اینو خود دکتر بهم گفت

هایفو تنگ کننده واژن 

پزشک زنان بپرس همه دارن

چند جلسه باید بری 

برای جوان سازی هم استفاده میکنند 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد یسال اوکی کیشه ولی با شباف تنگ کننده جوری تنگ میشه نمیتونی اصلا انگشتتم بکنی داخل باید ۵دقیفع بع ...

اسم شیافو میشه بگی؟خدا خیرت بده زندگیمو نجات میدی من خیلی با شوهرم اوکیم چون تا الان رابطمون عالی بوده این سه هفته اصلا نمیاد جلو چون خیلی وا رفته ببخشید عزیزم توهم مثل خواهر خودم انقد راحت توضیح میدم چون هیچکی نزدیکم نیست از فامیل شوهرمم خجالت میکشم اینجا پرسیدم

اگ بری جای خیلی خوب سزارین ی درصدم درد نداره...اونایی ک میگن درد داره رفتن دولتی یا نیمه دولتی

والا اینایی هم که دولتی زایمان کردن من باز ندیدم از سزارین بنالن..بعدش درد داره خب طبیعیه زخمه و قابل تحمله میگن با مسکن..

اگه سزارین سخت بود این دکتر و ماماها خودشون سز نمیکردن..یه ماما دیدی طبیعی بیاره؟

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

والا اینایی هم که دولتی زایمان کردن من باز ندیدم از سزارین بنالن..بعدش درد داره خب طبیعیه زخمه و قاب ...

ماما ها طبیعی میارن ... متخصص زنان نه

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

ماما ها طبیعی میارن ... متخصص زنان نه

ندیدم

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

ببین برا اون باد که میگی اگه رابطه حالت سجده انجام میدید باید قبل از اینکه آلت مرد از واژنت بیاد بیرون سرتو بیاری بالا یعنی کمرتو راست کنی و‌حالت سجده نباشی..اگه سرت پایین باشه هوا میره توش..واسه من اینجوریه

فقط اونا که میگن با بخیه زایمان طبیعی تنگ تر از قبل میشه😑خشتک پاره رو هر چقد بدوزی باز نخ ها باز می ...

تو رابطه من انقد فعالم و هی تغییر پوزیشن میدم شوهرم میگه همیشه غافلگیرم میکنی خودم خیلی فعالم 

اسم شیافو میشه بگی؟خدا خیرت بده زندگیمو نجات میدی من خیلی با شوهرم اوکیم چون تا الان رابطمون عالی بو ...

والا یادم نیست من برای عفونت گرفته بودم تنگی بیش از حدم انحام میده از عطاری بگیر اسمش واقعا یادم  نیست بگو برای عفونت میخوای وقتی گرفتی روشو بخون ببین نوشته برای تنگی هم هست. یه شیاف دون دون سبزو سیاهه فکککر کنم ۳.۴سال پیش گرفته بود قبل بچه اگر عجله نداری فردا ببینم اگر دارمش عکسشو بگیرم یا یه سرچ ساده هم بکنی شیاف تنگ کننده برات عکسشو میاره

,چند تا بخیه زده بودن برات؟برا من ۴تا زد🥺

والا یادم نیست عزیزم ،ولی دختر منم ۴ کیلو بود ضعیف نبود ،ولی تا زایمان بعدی خیلی اذیت شدم ،اصلا افتضاح بود از موقعی که نزاییده بودم ودخترانه بود بدنم بدتر بود،ولی اگه میخوای برو بیمارستان اونجاکه زاییدی بگو خوب بخیه نزدین میخوام دوباره بخیم کنین احتمالا دوباره پول بخوان بده شاید اذیت بشی ولی می ارزه

اسم شیافو میشه بگی؟خدا خیرت بده زندگیمو نجات میدی من خیلی با شوهرم اوکیم چون تا الان رابطمون عالی بو ...

راه حل هایی که بچها گفتن انجام بده مخصوصا ورزش کگل 

نتیجه میگیری ان شالله هنوز جونی بدنت خودشو بازسازی میکنه رحم هنوز خودشو جمع نکرده

این مسله رو پیش شوهرت بزرگ نکن

اصلا هم با خانواده همسرت مشورت نکنیااااا اصلا همینجا مطرح کن