2777
2789
عنوان

گشادی واژن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8758 بازدید | 139 پست
اسم شیافو میشه بگی؟خدا خیرت بده زندگیمو نجات میدی من خیلی با شوهرم اوکیم چون تا الان رابطمون عالی بو ...

عزیز معلدم نیست اون شیاف که دوست عزیز گفت چیه یه وقت وضعتو بدتر نکنه 

من یبار قدیما شنیدم بعصیا باهاش عفونت گرفته بودن چون اصلش الان نیست بازم نمیدونم  چی بگم انشالله خیر بیاد برات

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما تازه زایمان کردید اون باد و .. هم عادی هست چیز عجیبی نیست ! اون بادها و حس گشادی هم به خاطر اینه ...

مرسی قشنگم انشالله هرچی از خدا میخوای صدبرابرشو بهت بده☹️دیگه چیکار کنم؟

شکم دروردم با کمربند ببندم عیب نداره؟میگن کمربند ببندی رحم جمع نمیشه موندم

اره زیاد بود سرشم بزرگ من که از حال رفتم نمیتونستم همکاری کنم با کاپ کشیدن انقد شکممو فشار میدادن نا ...

لعنت به این دکترا که به زور میخوان کهری رو انجام بدن اصلا جون هیچ کس براشون مهم نیست

تو رابطه من انقد فعالم و هی تغییر پوزیشن میدم شوهرم میگه همیشه غافلگیرم میکنی خودم خیلی فعالم

عزیزم غصه نخور 

درست میشه 

مادر زیبا 

همین که مادر هستی دنیا دنیا قشنگت کرده 

من از شما ۱۲ سال بزرگ‌ترم و در آرزوی مادر شدن 

قطعا رحمت هم جمع میشه 

برو دکتر پیگیری کن بهت راه حل میدن حتما 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
لعنت به این دکترا که به زور میخوان کهری رو انجام بدن اصلا جون هیچ کس براشون مهم نیست

آخه سنو گف ۳۱۰۰وزن بچمو هفته بعدش دردم گرف رفتم به دنیا اومد گف۴۲۰۰ اصن پرام ریخت😂

عزیزم غصه نخور درست میشه مادر زیبا همین که مادر هستی دنیا دنیا قشنگت کرده من از شما ۱۲ سال بزرگ‌ترم ...

الهی من قربونت برم خدا حاجت شماهم بده❤️

انشالله دامنت سبز شه مهربون غصه نخور هیچ کار خدا بی حکمت نیست منم تو ازدواج قبلیم ۴سال هرکاری کردیم حامله نشدم الان ازدواج دوممه ماه پنجم عقدم حامله شدم اصلا فکرشم نمیکردم اگه ازدواج قبلیم حامله میشدم یا من از یچم دور بودم یا پدرش 

چی خوردی ؟

فقط هوس بستنی و خربزه داشتم زیادم نمیخوردم سنوم اشتباه زده بود 

دلستر و موز بستنی شیرموز فرنی خرما خیلی برا وزن بچه خوبه سوره عصر بخون اگه حامله ای بچت صبور میشه پسر من ماشالله انقد صبوره طفلک باورم نمیشه بچس عین ادم بزرگا درد میکشه اروم ناله میکنه فقط