2777
2789
عنوان

گشادی واژن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8758 بازدید | 139 پست
چرا عزیزم شیافه دیگه تاثیرشمیزه اگر خیلی بزاری ممکنه ۴.۵ روز انگشتم نره داخل جدی میگم نمیره تسست کرد ...

من قبل حاملگیم چند بار گذاشتم صبح تا شب شبم خیلی راحت انگشتم میرفت کلا من مادرزادی گشاد بودم انگار😭🤦🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا یادم نیست من برای عفونت گرفته بودم تنگی بیش از حدم انحام میده از عطاری بگیر اسمش واقعا یادم نی ...

اگه بیکار بودی و یاد افتاد عکسشو بزار اکه نه هم که فدای سرت قشنگم مرسی که جواب دادی❤️

فقط هوس بستنی و خربزه داشتم زیادم نمیخوردم سنوم اشتباه زده بود دلستر و موز بستنی شیرموز فرنی خرما خی ...

خدا برات نگه داره شادیشو سرور باشه همیشه  نه بچه ندارم دعا کن برام خدا بهمون بده سالم و صالحشو

چه شیافی ؟اینی که این دوستمون گ۴ت فرق داره این برای تنگیه واژنه

شیاف ماریانا شاندرمن گذاشتم ولی انگار نه انگار البته یه مدل دیگه داره عطاریا میفروشه ابجیمم الان تعریف کرد از عطاری بگیر از داروخونه اگه گرفتی هم قوطی بگیر

شیاف ماریانا شاندرمن گذاشتم ولی انگار نه انگار البته یه مدل دیگه داره عطاریا میفروشه ابجیمم الان تعر ...

اوکی تورو خدا مراقب باش ماریانا فکر کنم بود اسمش تقلبی زیاد داره سرچ کن سرت کلاه نزارن

مرسی قشنگم انشالله هرچی از خدا میخوای صدبرابرشو بهت بده☹️دیگه چیکار کنم؟شکم دروردم با کمربند ببندم ع ...

بله حتما با کمر بند ببند ۱۰۰ درصد . 

شکمت رو کاملا جمع می کنه مدام بزن  یک ماه کامل بزنی شکمت عین قبل میشه 

برای من که بعد زایمان کربنددبستم  از قبل از بارداری هم لاغرتر هم شد ! 🥰

شکمت و هم گرم نگه دار و شبا با روغن زیتون یا سیاه دونه ماساژ بده بزار رحمت گرم بشه . 

شکمت رو همون اوایل باید می بستی بازهم  دیر نشده. 

من بعد. زایمان بستم .  کلاااا شکمم تخت شد. 

دکتر گفت ببند بزار تمام هرچی تووشکمت هست بیاددبیرون و شکمت جمع بشه. 

اوکی تورو خدا مراقب باش ماریانا فکر کنم بود اسمش تقلبی زیاد داره سرچ کن سرت کلاه نزارن

یدونه هلیله سیاه کوچولو میگن سیاف کنی داخل واژن کلی عفونت جمع میکنه میوفته بیرون رحمم کامل جمع میشه امتحان میکنم 

چه جالب !😅یه بچه تپل مپل دادن بغلت 🥰🥰

اره من دیرم رسیدم بیمارستان ترافیک بود اونجام رسیدم دکترم دیر اومد بچم کلی ورم کرده بود سیاه شده بود بعد کم کم ورمش خوابید