2777
2789
عنوان

چیجوری هس‌ک‌اعصابتون قویه

121 بازدید | 23 پست

چیجور بیخیال‌زندگی‌‌میکنید چقدر ریلکس هستین و‌فقط‌ب فکر‌خودتون هستید یا وقتی با همسر‌بحث‌میکنید چیجور‌میشه‌ناراحت‌نمیشید؟؟روش های بیخیالی و‌قوی شدن اعصاب و نشخوار فکری نداشتن بهم یاد بدین بیماری دارم‌ ک اصلا نباید استرس داشته باشم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خاهر مننن بیخیالدعالم

میگه رها باش میگم دست خودم نیس مبگه چرا دست کیه پس خخخ

ولی ژنه اینا

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاهر مننن بیخیالدعالممیگه رها باش میگم دست خودم نیس مبگه چرا دست کیه پس خخخولی ژنه اینا

خاهر ❌

خواهر✔️

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

میگه باید الویت فقط خودت باشی

چیکار کرده من خصوصا تو بحث باهمسرم خیلی اورثینک میکنم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

والا عرض کنم سرترالین شبا دوتا قرص خواب شبا دوتا صبحم ی قرص دارم برا انرژی دادن بهم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خاهر ❌خواهر✔️

این روانی نگاه

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

هرچی شد بگوووو به درک و بی خیال زندگی کن من مامانم بیماری پارکینسون دارن دقیقا با اضطراب عجین شده اضطراب بره بالا بیماریشون عود می کنه نمیتونن حرکت کنن . دکتر متخصصشون گفت یه لحظه بیا جلو همین که اومد یه چکش برداشت گفت می خوای بزنم تو سرت ؟! اینقد حرص نخور . اینو از من بشنو اینهمه حرص بخور آخرش هیچی به هیچی پس بهتره حرص نخوری ❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .