2777
2789

ما ۲ هفته هستش که عقد کردیم و این اولین حقوقیه که همسرم توی زندگی مشترک میگیره. 

حقوق این ماه شوهرم کم بود ۲۱ میلیون و۹٠٠.

که بخاطر برداشتن تلوزیون و میز تلوزیون قراره ۱۲ میلیونش بره برای اقساط

تقریبا ۲ میلیون هم ماشینش هزینه داره

میمونه ۷/۹٠٠ میلیونش. 

حالا زشته من همون ۳/۹٠٠ رو بردارم برای همسرم ۴ میلیون بمونه؟! 

تو دوران دوستی بهم ۲ میلیون میداد با خرده حقوقش.(مثلا الان حقوقش ۲۱/۹٠٠ نیست؟!  ۲ میلیون میداد +۹٠٠ که خرده حقوق هستش) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من جاش بودم و درآمدم و قسطم این بود، اینقدر بهت نمی دادم

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

دوهفته س عقد کردی. چجوری روت میشه. اونم بااین حقوق کم چقدر خوبه شوهرت

دیگه وقتی توی دوستی دو تومن می‌گرفته،  الانم می گیره 

پسره پول نداره زیاد ولی کاملا مشخصه تو سری خوره

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

قبلا ماهی 5 به بالا میداد بستگی به خرجم الان حقوق دست خودمه من بهش ماهیانه میدم😂😂

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
15 ساله ازدواج کردم بستگی داره دارند چقدر گاهی ماهی 5 تومن گاهی 20 البته من کلاس میبرم بچه ها گاهی خ ...

اخه ما هنوز نامزدیم و خب خرج انچنانی نداریم 

لباس و خریدهای بهداشتی و هزینه ارایشگاهم رو خودش میداد و اون پول جدا برای خوذم بود، ولی خب الان یکم اقساط داره، چیز زیادی نمیمونه براش